Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că a decis să îl desemneze pe Nicolae Ciucă pentru postul de premier. Klaus Iohannis a susținut declarația alături de Nicolae Ciucă.

Klaus Iohannis:

Tocmai am încheiat consultările cu partidele. Discuțiile de azi au fost considerabil mai bune decât ultimele discuții.

Am reiterat la fiecare întâlnire că acum este nevoie de o soluție reală. Acum, criza politică trebuie să se încheie. E nevoie de un guvern care se apucă să rezolve problemele. Să terminăm cu această criză de preocupări care țin doar de politicieni. E inadmisibil să continuăm în acest stil Avem criza pandemică, o situație dramatică în spitale, iarna bate la ușă, prețurile la energie cresc. E nevoie de un guvern cu puteri depline.

Integral pe G4media.roComentarii

pop Ba , ti-ai batut joc de romani prin numirea de forma a lui Ciolos..., toata lumea stia rezultatul inclusiv tu ,magarule.

22 octombrie 2021 7:19

A se citi undeva mai jos ...PE SCARĂ LARGĂ ... .

21 octombrie 2021 22:25

Ai decis prost, cumetre, ca de obicei! Nicolae Ciucă e mai dispus să dea ordinul „La loc comanda”, decât celebrul „Români, treceți Prutul!” Putea să ordone trecerea Prutului chiar împotriva Covidului, dar s-a speriat că strică frumusețea de pandemie a grangurilor care au pus-o la cale. Să mă explic. Din păcate, nu mai avem în cercetarea medicală personalități mondiale precum Victor Babeș, Nicolae Paulescu, Gheorghe Marinescu, C.I. Parhon, sau Ana Aslan. Nu mai avem decât niște medici anchilozați la minte, care se țin după niște „protocoale” asemănătoare regulilior de circulație accesibile oricărui bou de șofer! Iată însă că o specialistă în plante medicinale a creat un ulei din plante care anihilează ORICE virus, inclusiv SARS-CoV-2, la nivelul căilor respiratorii superioare printr-o simplă badijonare la nivelul nărilor și al gâtului. Produsul a vindecat miraculos multe persoane infectate grav cu Covid și a ajuns să se vândă ca pâinea caldă în Germania. De ce nu și în Românica? Pencă aici disprețuim tot ce este românesc. Inventatoarea a bătut, fără succes, pe la toate ușile posibile pentru producerea lui pe scară în țară. Spre cinstea sa, singurul care s-a arătat receptiv a fost ministrul apărării naționale, generalul Ciucă. El a și cerut Institutului Cantacuzino din subordine să-l producă. Cei de de la Institut s-au fofilat însă pe motiv că acolo s-ar produce doar soluții apoase, nu și uleioase!?! Iar domnul general în loc să fi răspuns: „Nu mă interesează. Căutați soluții”, a ordonat sfios „La loc comanda”. Probabil i s-a spus că nu e oportună producerea unui medicament anticovid, deoarece am risca să deranjăm mai sus... Dacă ordona ce trebuie, sau măcar o testare în spital a uleiului acela, ar fi meritat acum sa-l votam și ca împărat!

21 octombrie 2021 22:22

Nea Costel nasol. nu da bine.

21 octombrie 2021 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.