Nicolae Ciucă nu este propunerea PNL, ci a lui Klaus Iohannis, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. PNL nu mai putea continua cu propunerea Florin Cîțu, așa că a fost adus în situația de accepta "oferta de nerefuzat" a președintelui. "E viziunea cea mai sinistră care se arată acum. În toate aceste luni președintele nu a avut în cap decât asta: controlul partidului, controlul guvernului de către el", a spus gazetarul.

"Nicolae Ciucă nu e propunerea PNL, e a președintelui Iohannis, care a putut fi în fine impusă PNL-ului în forță de către Iohannis, în situația creată.

PNL nu mai are ce să facă, e cu spatele la zid, știe că dacă ar merge în continuare cu Florin Cîțu nu ar trece prin Parlament un asemenea guvern și atunci, iată că a fost adus PNL în situația să accepte oferta de nerefuzat a președintelui Iohannis, ceea ce așază tot ce s-a întâmplat în ultimele luni în cea mai meschină și sinistră imagine. Este vorba de războiul președintelui Iohannis cu PNL. Tot ce am văzut s-a petrecut pentru că domnul Iohannis nu avea controlul partidului și a vrut să îl aibă.

Integral pe Digi24Comentarii

Konrad Steiner Înalt ca bradul si prost ca gardul... asta este Iohannis. Nici macar nu realizeaza cat de mult este manipulat de Eduard Hellvig, directorul SRI-ului! Cu toti dusmanii pe care îi are Hellvig nu ar putea sa-si pastreze postul de "vizir" fara Iohannis la putere!

22 octombrie 2021 4:39

Geanu Aristotel Stamatoiu Nenea CTP, are mare dreptate, ca de obicei. Chestia aia cu costul celor care mor de covid și ar fi responsabilitatea prezidentului de la Cotroceni, e poate exagerată, pentru că acea responsabilitate se împarte între șeful statului și șeful guvernului, dar și între șefii autorităților din teritoriu pe județe și localități, dar se împarte și la cel mai important factor care e vaccinarea deficitară, care vaccinare deficitară e cauzată de neîncrederea populației și de teama de acele efecte secundare care au fost letale în unele cazuri ce-i drept nu atât de numeroase raportat la numărul total al vaccinărilor. Lumea NU poate fi obligată din păcate să se vaccineze, deși o obligare NU ar fi ceva drastic sau dramatic, pentru că vaccinarea pentru imunizare și pentru învingerea bolii e necesară și e singura soluție. Prezidentul ar face bine să mai stea pe găoaza lui și să nu se mai amestece-n conducerea guvernoiului, pentru că s-a dovedit că ceea ce a făcut pân-acum NU a fost nici bine și nici benefic țării și națiunii. Deci, Iohannis merită o muie cu repetir, cu ghiotura, că așa e mai bine și nu e rău. Păcat de Orban, care prin mașinațiile și mișculațiile și șmenărelile din politica murdară practicată de Iohannis și Cîțu, a fost înlăturat, mai ales că Orban a fost și este acel politician de mare calibru care NU numai c-a salvat PNL-ul din căcatul în care-l scufundase papagalul găunos Crin Antonescu, dar Orban era cel mai bun pentru conducerea PNL, unde acum s-a aciuit o gașcă de Loaze și pleșcari ariviști nemernici și nenorociți, de cea mai josnică speță. Muie PNL! De ce? Că e mai bine așa! Muie PNL! Muie Iohannis! Muie PNL!

21 octombrie 2021 20:58

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu UNFORGIVEN, ESTI FOARTE PROST. PSD poate da oricand guvernul jos. Poate miza pe voturile PSD + AUR + USR + minoritati. Adica 80% in Parlament, retardatule.

21 octombrie 2021 13:41

Robert Sighiartau, pastor penticostal, deputat PNL, găozar in timpul liber Ardelean, de ce te iei de Unsul Domnului?

21 octombrie 2021 13:39

ardelean Putoarea de Johanis mai face o magarie , ataca democratia. Ba, faci de rusine natia de sasalai, aia sunt oameni activi ,de referinta pantru, promtitudine si eficienta, tu esti un exempu de lenes de putoare ordinara , nu esti capabil sa scoti doua cuvinte fara sa-ti scrie cineva discursul pe o foaie. Pleaca ba, in kizda matii cum ar zice un soldovean, o repeta si un sibian.

21 octombrie 2021 13:35

pop Putoarea de Johanis mai face o magarie , ataca democratia.

21 octombrie 2021 13:30

UNFORGIVEN Da, ar fi desăvârșirea dictaturii johaniste prin mijloace militaro-medicale. Ciolacu sa fie constient ca Johannis nu va accepta niciodată anticipatele si va fi f. greu sa mai dea jos acest guvern cu toate derapajele viitoare, iar parlamentarii nu vor renunța la scaunele lor sigure pentru altele viitoare incerte. Suntem singura tarâ a UE cu premier general, fie el si pensionat si nu pot sa nu ma gândesc la.guvernele conduse de militari de-alungul istoriei, 'nțeles să trăiți. PS: Demnitarul US Army, s-a asigurat că cei 2% din PIB vor fi plătiți intocmai si la timp !

21 octombrie 2021 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.