Surse din Partidul Național Liberal au declarat pentru Digi24.ro că președintele partidului Florin Cîțu vizează a doua poziție în stat, după ce partidul a decis să îl propună pe Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru.

Președinția Senatului este deținută în acest moment de USR. Anca Dragu este cea care ocupă a doua funcție în stat.

Totul depinde însă de negocierile care vor avea loc în perioada următoare cu Partidul Social Democrat care urmează să susțină un guvern minoritar PNL-UDMR în Parlament.

Anca Dragu poate fi schimbată din funcție cu voturile PNL, PSD și UDMR. Însă, în același timp și social-democrații au în vedere șefia Senatului.

Integral pe Digi24Comentarii

Adrian Severin, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măăă, eu zic să-l puneți pe Cîțu ușier la BNR, ca să-i deschidă ușile lui Viorica Dăncilă, că ș-așa acum Cîțu nu mai e premier la nimic, iar Viorica Dăncilă și ea nu mai e premier la nimic, deci, ce pula calului mai așteptați? Acolo, Florin Cîțu poate fi instruit în economia verde de către madam Dăncilă, care economie verde NU există, e doar o închipuire, o fantasmă, o năzăreală. Asta e cea mai potrivită funcție pentru Nimicul vostru dă Sperman, Făt Frumos ăla din spermă, care căcare nu poate fi ucis, conform pelticei Alina Ghorghiu, n-așa? Vă-n gură cu Spermanul vostru cu tot!

24 octombrie 2021 23:53

ion Eliminati-l complet pe Catu omul cu majorarile criminale la electr/gaze, infractorul nu trebuie sa aiba nici o putere de decizie in Romania !

21 octombrie 2021 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.