Breasla medicală aflată în prima linie este revoltată de gestionarea catastrofală a valului al patrulea de COVID-19 de către autorităţi şi le reproşează că n-au făcut nimic pentru a preîntâmpina criza sanitară.

Prof.dr. Cristian Băicuş, şef secţie la Spitalul Colentina, susţine că de vină pentru situaţia actuală este şi Raed Arafat. „Scopul guvernanţilor şi al Conducătorului acţiunii este ca aceşti pacienţi să nu mai moară la vedere”.

Raluca Mihaela Bercea, medic de ATI la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, i-a reamintit preşedintelui Iohannis, chiar pe pagina lui de Facebook, declaraţiile din vară prin care acesta susţinea că pandemia a fost învinsă. „Domnule preşedinte, ştiţi cum arată un izolator COVID în UPU? Cum stau viii cu oxigen cu morţii pe lângă ei, cum personalul este epuizat şi neputincios, cum nu zăreşti decât răzleţ câte un pacient vaccinat, cum locurile în spitale s-au sfârşit de mult în aceste condiţii? Astăzi am coborât, ca în fiecare zi, în UPU şi nu am mai avut cum ajuta pe nimeni, 91 de pacienţi pe băncuţe, paturi, peste tot, ale căror gemete de suferinţă nu pot fi uitate uşor de noi, cei care lucrăm cu pacienţii cu COVID din martie 2020”, a scris medicul prahovean.

Integral pe AdevărulComentarii

Fute repede un sobolan negationist! .

21 octombrie 2021 12:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.