Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a avut o discuție prin videoconferință cu viceamiralul Henrique Gouveia e Melo, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, țara cu cea mai mare rată de vaccinare din Europa. Gouveia e Melo a spus că mesajul său pentru portughezi a fost că toți oamenii se vor vaccina până la urmă, „fie cu virusul periculos, fie cu vaccinul sigur”.

Henrique Gouveia e Melo a apreciat modul de organizare logistică al campaniei de vaccinare din România și a precizat că Portugalia și-a axat campania de vaccinare pe trei piloni principali: leadership, campania de comunicare și organizarea efectivă a procesului de vaccinare, potrivit unei postări pe pagina Ro Vaccinare.

„În ceea ce privește leadershipul, au avut loc mai multe întâlniri cu reprezentanții asociațiilor profesionale de medici, asistenți, farmaciști, precum și cu asociațiile de pacienți cu boli cronice și s-au stabilit principalele elemente de mesaj, care să fie susținute public într-o manieră unitară.” a precizat viceamiralul portughez.

Integral pe Digi24Comentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care atacă neîncetat ficatul. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

20 octombrie 2021 2:08

Digi-n-cur24din24 "leadership, campania de comunicare și organizarea efectivă a procesului" înseamna ca niste EURO-tzigani (tocmai) încearca sa-ti ciordeasca portofelul (potrivit unei postări pe pagina Ro Vaccinare, n.red.). Cu respect, "redactia"-poollii

19 octombrie 2021 23:45

Bine, si cum a evoluat la BVB pretul actiunilor pe capul coordonatorului campaniei de vaccinare din Portugalia dupa comiterea faptei (de instigare la comiterea de Crime împotriva Umanitatii, n.m.)? Cu respect, Paulus

19 octombrie 2021 23:43

Idiot Masonii între ei....

19 octombrie 2021 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.