Ioana Mihăilă, ministrul propus al Sănătății în Guvernul Cioloș și fost ministru al Sănătății până la începutul lunii septembrie, a declarat, marți, în timpul audierii din comisiile parlamentare de specialitate, că nu a tăcut și a utilizat, în ultimele luni, "toate căile" pentru a cere finanțare pentru tratamente necesare pacienților COVID, ambulanță, vaccinuri, personalul din centrele de vaccinare și resurse pentru bonurile de masă acordate persoanelor vaccinate împotriva COVID-19.

Ioana Mihăilă afirmă că prima solicitare de finanțare a fost făcută pe data de 18 aprilie, iar aceste adrese au fost ignorate în mod repetat atât de premier, cât și de Ministerul Finanțelor - condus în această vară tot de Florin Cîțu.

"Premierul Florin Cîțu a ales însă să aloce peste un miliard de lei din fonduri de rezervă pentru a cumpăra voturi la Congresul PNL", a acuzat Ioana Mihăilă.

Integral pe HotnewsComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor impregnate in piele și care atacă neîncetat ficatul. Convingeți-vă copiii să nu se tatueze!

20 octombrie 2021 2:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.