Medicul psihiatru Gabriel Diaconu i-a solicitat public preşedintelui Klaus Iohannis instituirea stării de urgenţă, afirmând că „lunile octombrie şi noiembrie, fără măsuri radicale sanitare, vor vedea moartea a zeci de mii de români”.

„Beznă. Domnule preşedinte, Nu vrem să ne mai moară părinţii. Nu vrem să ne mai moară copiii. Nu vrem să mai numărăm, în oroare, cifrele zilei de ieri până astăzi şi pentru câţi a mai devenit ultima. Experimentul guvernamental a eşuat. Domnesc haosul, orgoliile meschine ale unor politicieni miopi. Lunile octombrie şi noiembrie, fără măsuri radicale sanitare, vor vedea moartea a zeci de mii de români. Este un lucru care nu s-a mai întâmplat de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Diferenţa este că aceştia sunt oameni nevinovaţi, nu soldaţi. Nu se luptă cu o forţă combatantă ostilă. Sunt victimă a bolii date de un virus, şi complicaţiilor ei”, a scris medicul psihiatru Gabriel Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, ”statul a eşuat” şi cere instituirea stării de urgenţă şi introducerea carantinei în oraşele cele mai afectate.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.