„Fără biserică, nu poți ajunge la oamenii de la țară”, a spus jurnalistul Cătălin Tolontan, într-o ediție specială de la Radio Europa FM, care a urmat discursului președintelui Iohannis din această seară.

„Președintele a vorbit pentru prompterul din fața sa”, a spus Cristian Tudor Popescu marți seara, în deschiderea ediției speciale realizată de Alice Iacobescu la Europa FM. Gazetarul a adăugat că „președintele irosește încă o zi, i-a chemat abia mâine pe cei responsabili, în ședință”.

Cristian Tudor Popescu a spus că, în opinia sa, deși măsurile ferme, de lockdown, sunt singurele care pot ameliora situația, e foarte puțin probabil ca președintele și Guvernul să le ia. „Dar ce mai poate pierde acest guvern demis, domnule Popescu?”, a întrebat realizatoarea Alice Iacobescu. „Întotdeauna, oamenii noștri politici cred că mai au ceva de pierdut, doamna Iacobescu. Pentru ei, din păcate aceste vieți ale oamenilor nu contează”, a spus CTP.

Integral pe LibertateaComentarii

Lulu Nu mai e crestina. A fi crestina inseamna a fi cu Cristos. Ea e cu Paraschieva, cu Dimitrie cel nou, cu Mina , etc, numai cu Cristos nu !!!

21 octombrie 2021 9:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.