Între președintele Klaus Iohannis și președintele PNL, Florin Cîțu, au apărut tensiuni majore după ce șeful statului i-a cerut vineri lui Cîțu să renunțe la candidatura pentru postul de premier, în cazul în care nu găsește o soluție politică pentru crearea unei majorități guvernamentale, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

La discuția de vineri au participat mai mulți lideri de frunte ai PNL care de asemenea au vorbit despre lipsa oricărei perspective de creare a unei majorități guvernamentale, dat fiind că atât USR, cât și PSD îl resping puternic pe Florin Cîțu.

Nu e clar în acest moment cum se va tranșa acest conflict, având în vedere că însuși președintele Iohannis este cel care l-a susținut puternic pe Florin Cîțu în competiția internă din PNL cu Ludovic Orban.

Integral pe G4media.roComentarii

Lulu Bai verner, pune-l pa Hagi premier !!!

20 octombrie 2021 11:04

Ecce klar, Căcîțului îi place la nebunie să dispună de portofelul țării, iar Bolovannis îi zice: bă ție îți cam ajunge! Mie ce dreakului îmi mai rămâne?!

19 octombrie 2021 18:00

pensionar Sa va bata D-zeu pe voi, doi nemernici care ati distrus Romania. Ba marlanilor , mor romanii cu sutele in spitale si pe voi v-a doare in cur, fireati ai dracului de golani. Nu trece mult si v-a paste puscaria pentru acesti morti si crimele voastre. N-aveti pic de rusine si bunsimt politruci ordinari, plecati dracului acasa si lasati pe altii care poate vor face ceva bun si pentru romani inafara de a minti si a fura cum faceti voi.

19 octombrie 2021 16:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.