Candidaţii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş pentru funcţiile de miniştri sunt audiaţi marţi în comisiile de specialitate. Primii programaţi au fost candidaţii de la Cultură şi Sport, Iulia Popovici şi Tudor Pop, care au primit aviz negativ. Seria va fi încheiată de Ioana Mihăilă, propusă la Sănătate.

UPDATE - Cristina Prună, propusă pentru Ministerul Energiei, a primit aviz negativ cu 14 voturi pentru, 27 împotrivă si 12 abtineri.

UPDATE - Cristian Ghinea, propus pentru a reveni la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), a primit aviz negativ, cu 7 voturi „pentru” avizul pozitiv, 13 „împotrivă” şi 8 abţineri de la vot.

UPDATE - Alin Stoica, fostul prefect al Capitalei, propus pentru a prelua portofoliul Ministerului Afacerilor Interne, a primit aviz negativ, cu 19 voturi „pentru” avizul negativ, 5 „împotriva”. 13 parlamentari s-au abţinut.

UPDATE - Cătălin Drulă, propus pentru a reveni la Ministerul Transporturilor a fost singurul care a primit aviz favorabil. Comisia de specialitate a supus votului un aviz negativ pentru Drulă, însă nu s-a întrunit numărul de voturi necesar pentru acesta, în cele din urmă stabilindu-se că avizul obţinut a fost pozitiv, fiind 12 voturi „pentru” avizul negativ, 8 „împotrivă” şi 7 parlamentari s-au abţinut de la vot, nu s-a întrunit numărul de voturi necesar pentru avizul negativ. Votul pentru propunerea ministrului Tranporturilor a stârnit însă controverse, fiind punctat faptul că în urma respingerii avizului negativ, ar fi trebuit să fie supus la vot un alt aviz favorabil, iar rezultatul ar fi trebuit stabilit în urma celor două voturi.

Integral pe AdevărulComentarii

Domnilor, gândiți-vă ce tragedie !.... Un prăpădit de Avocat, Stelian Ion ce locuia în Constanța într-o garsonieră luată prin falsificări de documente de la ANL să acceadă în jilțul de Ministru al Justiție cu mașină bengoasă și șofer la scară, cu apartament de serviciu de 3 camere în București, cu salariu de peste 10 000 de Euro după 9 luni dintr-o dată să se ”năruiască” tot și să-nceapă iar să-și conducă singur Loganul....Păi alde Stelian Ion ăsta (ca și ceilalți Miniștrii chiar și Secretarii de Stat și Prefecții USR-iști) ce ne-au mai bocit și văitat ei pe toate Facebook-urile și Televiziunile că și-au pierdut privilegiile....Să nu-i compătimiți c-au făcut-o de Fraieri și Proști că s-au ”înhăitat” cu AUR-iții....și tot lihniți de foame și tot proști vor gargarisi din gură doar cum au făcut-o mereu în Opoziție (că habar n-au la guvernare să și facă câte ceva...).

19 octombrie 2021 20:14

Petre Se ruleaza "The Expendables 4 " la parlament. In rolul principal Ciolos, mai joaca Drula, Stoica, Ghinea ...

19 octombrie 2021 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.