Clubul FC Barcelona a dat publicității megaproiectul pregătit pentru complexul sportiv, Espai Barca, care va include și renovarea totală a stadionului Camp Nou și a sălii Palau Blaugrana.

Conform Infobae, întregul proiect se va ridica la circa 1.4 miliarde de euro, dintre care 900 de milioane va costa doar renovarea stadionului! FC Barcelona vrea ca arena Camp Nou să ajungă la o capacitate de 105.000 de locuri, față de 99.354, cât are în prezent.

Mai mult decât atât, FC Barcelona vrea ca pe acoperișul stadionului să fie montate panouri solare, întrucât un obiectiv este ca noul complexul sportiv să devină cât mai "verde". Conform planului, renovarea stadionului ar trebui să fie gata în 2025. FC Barcelona se va muta din sezonul viitor pe arena Johan Cruyff, stadion de 6000 de locuri aflat în baza echipei.

Integral pe DigisportComentarii

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie As vrea ca tot stadionul sa fie plin si sa-mi strige cu totii: sa te futem in cur, Ecce Kur Rupt, recipient de sloboz sovietic!

19 octombrie 2021 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.