Experta trimisă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) în România pentru a asista guvernul în criza sanitară va sta timp de 60 de zile și va face recomandări de politici în urma vizitelor în teren, a declarat pentru G4Media.ro Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

”Astăzi a ajuns în România, este expertă în managementul situațiilor de criză, a fost la New York anul trecut în perioada de impact maxim al pandemiei. Procedura este una standard pentru OMS când apare o situație de criză de sănătate publică într-un stat membru”, a spus Baciu.

Reamintim că în primăvara anului 2020, New York a devenit ”centrul” infecțiilor cu coronavirus din America și unul dintre cele mai afectate orașe din lume. Mii de infecții noi cu COVID-19 erau raportate în New York în fiecare zi, iar morgile erau neîncăpătoare.

Integral pe G4media.roComentarii

Studiu publicat în Jurnalul European de Epidemiologie: Vaccinarea NU diminuează infectarea, ba chiar dimpotrivă. Autorii sunt cercetători la Harvard iar redactorul șef al revistei este președintele Departamentului de Epidemiologie al Universității - „Jurnalul European de Epidemiologie, al cărui editor sunt și eu, este cea mai bine cotată publicație de specialitate din lume în domeniul epidemiologiei. Aici, publicația demonstrează lipsa de corelație între politica de vaccinare și numărul de cazuri.”, a scris Didier pe Twitter pe 8 octombrie 2021.

19 octombrie 2021 21:08

Reamintim că în primăvara anului 2020, New York a devenit epicentrul asasinarii (în masa) a batrânilor de prin aziluri, fapt ce a condus la disparitia maimutzoiului Adrew Cuomo din Spatiul Public - vezi si Dumb and Dumber: How Cuomo and de Blasio Ruined New York.

19 octombrie 2021 11:36

Andrei Baciu: Este vorba de o pizdirika de "communicare", experta în "strategii", care le stie pe-astea cu "singergii", cu "rezilienta", cu "targheturi", cu presiuni si cu amenintari (aproape la fel de bine) ca EURO-pizdirika USR de la Ministerul Epilarii (permanente) Nationale.

19 octombrie 2021 11:29

Lulu Aduceti medicamente desteptilor!!!

19 octombrie 2021 10:38

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

19 octombrie 2021 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.