Cineva drag se infectează, face o formă medie sau severă de COVID-19 și ajunge în spital. Dincolo de faptul că să ajungi pe un pat de spital cu oxigen sau intubare este o loterie - în jur de 2.000 de români bolnavi de COVID așteaptă zilele acestea în Unitățile de Primiri Urgențe sau pe holurile spitalelor să prindă un pat ATI - chiar și după ce reușești să prinzi un pat, începe o nouă loterie: ai cu ce să fii tratat?

Lipsa medicamentelor pentru tratarea COVID-19 din spitale, pe scurt:

* În acest moment, medicamente vitale în tratarea COVID-19 lipsesc din spitalele din România.

* Mulți aparținători sunt trimiși de medici sau încearcă, în disperare de cauză, să facă rost de tratament pentru cei dragi pe cont propriu. Chiar dacă pentru unele dintre aceste medicamente, costul este de ordinul sutelor sau miilor de euro și, chiar și așa, sunt aproape imposibil de găsit - o mare parte dintre ele nu pot fi cumpărate din farmacii nici măcar cu rețetă de la medic, fiind distribuite exclusiv în spitale.

Integral pe HotnewsComentarii

Elvis De ce nu exista medicamente ptr tratarea Covidului in Romania? Răspunsul este aproape retoric. Romania este condusă de niste handicapați ajunși printr-o greșeală a democrației în aceste posturi.Avem un președinte arogant, cinic,fara pic de empatie ptr romani, imbarligator, răzbunător ,un profesoraș mediocru care nici el nu știe ce pleașcă a văzut pe capul lui, o marioneta in slujba unor interese care nu au legătură cu România, un premier de toată jena, bâlbâit, incapabil să lege două propoziții, nu mai vorbesc de fraze,un mincinos și un linge plide prezidențiale, niste miniștri analfabeți funcționali care așa cum spunea un traseist psd-pp-dd- pro Romania și ajuns liberal, miniștri lor citesc dar nu înțeleg ce citesc. Ei cum vreți că această adunătură să conducă o țară. Nu am crezut că punând stampila pe johanis și liberali contribui și eu la degradarea României ca țară civilizată.

19 octombrie 2021 18:00

x PNL-mincinosul de Prim Ministru Catu, omu' lu' Johanis, a praduit imprumuturile de miliarde Euro- facute cu dobanda maxima, si, mincinosul n-a dat nici un ban la Spitale pt medicamente, dar, alcoolistul afirma cu nerusinare: cretere economica, a crescut nivelul de viata al romanilor, toate cu "suna bine".. .trebuie pedepsit exemplar acest maimutoi de Catu.

19 octombrie 2021 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.