Parlamentarii PNL nu vor participa miercuri la votarea guvernului Cioloș. Ei vor fi prezenți la ședința plenului reunit, dar vor sta în bănci, potrivit unei decizii a Biroului Executiv al PNL de luni seara, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

De asemenea, la votul de marți din comisii la audierea miniștrilor USR, parlamentarii PNL se vor abține.

Guvernul Cioloș va intra la votul Parlamentului miercuri, la ora 10. Pentru a fi învestit, guvernul are nevoie de 234 de voturi. USR are 80 de parlamentari.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

19 octombrie 2021 7:36

Mihai Roman - UP DATE: asta în cazul în care dl. Dacian Spiralian Urinian nu iese cu spaga pe interval pâna la începerea votului (de dorit înca de ieri-alaltaieri si anume în cadru privat, n.red.). Cu respect, "redactia"

18 octombrie 2021 23:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.