România va ajunge abia peste șapte luni să aibă 40% din populație vaccinată anti-COVID, iar pentru a avea o acoperire de 70 la sută i-ar trebui 31 de luni, dacă se păstrează ritmul de vaccinare al ultimelor șase săptămâni și se mențin strategiile de vaccinare în vigoare, estimează Organizația Mondială a Sănătății.

Concluzia a fost anunțată după ce reprezentanții OMS au avut o discuție, luni, prin videoconferință, cu președintele Comitetului Național de Vaccinare din România, medicul Valeriu Gheorghiță, cu reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică și cu oficiali ai Ministerului Sănătății.

Reprezentantii OMS vor să ajute la accelerarea campaniei de vaccinare anti-COVID, în condițiile care România și-a propus să imunizeze 45 % din populație până la finalul anului.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

19 octombrie 2021 7:35

Apel la luciditate Va îndemn sa va lucidizati la cap si sa-mi spuneti si mie cum p.m. am atins noi rata maxima de infectare în orasul cu rata maxima de vakssinare?!

18 octombrie 2021 21:03

Bine, dar nu "România și-a propus să "imunizeze" 45 % din populație", e vorba de un group (infractional, n.m.) care-si "propune" de capu' lui diverse chestii de-astea (si care gândeste în termeni ANTI-CONSTITUTIONALI de "populație" în loc de ... cetateni, n.m.) nu?!

18 octombrie 2021 21:01

Organizatia Mondiala a Poollii: Bai jigodiilor, ma cack în vakssinurile si în ratele voastre de 70% - ia ziceti, cum (cu ce medicatie) reducem mortalitatea în spitale?

18 octombrie 2021 20:58

Apel la luciditate Comunicatul familiei: General Colin L. Powell, former U.S. Secretary of State and Chairman of the Joint Chiefs of Staff, passed away this morning due to complications from Covid 19. HE WAS FULLY VACCINATED. We want to thank the medical staff at Walter Reed National Medical Center for their caring treatment. The Powell Family

18 octombrie 2021 20:55

Apel la luciditate Nici 120% din populatie si din popizdatie n-ar fi rau - am putea trimite trupe care sa captureze negrii din Sahel în scopul "imunizarii" & "protejarii" lor totale (5 rapeluri în ceafa + alte 8 în rinichi) si si vreo 20 de caravane (cu dromaderi de Damasc) sa-i aduca (în lanturi) la injectat.

18 octombrie 2021 20:53

Apel la luciditate Cu varinata Delta si mai ales in aglomeratiile urbane, pragul necesar este de 90% populatie vaccinata,

18 octombrie 2021 18:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.