Audierile miniștrilor propuși în guvernul Cioloș vor începe marți dimineață, potrivit informațiilor G4Media.ro, iar votul final în plenul reunit al Parlamentului va fi dat miercuri.

Programul va fi bătut în cuie de Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului, care vor avea o ședință luni la ora 18.00, potrivit informațiilor G4Media.ro.

Programul audierilor începe cu Iulia Popovici (propusă ministru al Culturii) și Tudor Pop (ministru al Tineretului și Sportului), și se încheie seara cu Ioana Mihăilă (Sănătate). De altfel, la audierea lui Mihăilă e așteptat un tir de întrebări dure din partea parlamentarilor PSD, PNL și AUR.

Integral pe G4media.roComentarii

Abia aștept să-i văd în Fața Națiunii în Parlament pe scaunele ”mult visate” de viitor miniștrii ce fețe de ”copiii bonlavi” vor face când vor aduna maxim 100 de voturi de susținere....Și-un Guvern este valid doar dacă cumulează 234 de voturi....USR-iștii sunt doar niște blegomani ce se visează Mari Politicieni dar sunt doar niște Habar-niști proști și îngânfați...Curve Politice,....fără realizări, fără perspectivă....doar Gargaragii și Lătrăi....

18 octombrie 2021 19:14

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

18 octombrie 2021 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.