Rata de incidență a cazurilor de coronavirus din București a ajuns luni, 18 octombrie, la 16,42 la mie, anunță Direcția de Sănătate Publică a Capitalei. Față de ziua precedentă, valoarea a crescut cu 0,15.

Rata incidenței din Capitală continuă să înregistreze de mai multe săptămâni creșteri fără precedent.

La începutul lunii octombrie era de 7,68, iar sâmbătă, 16 octombrie, a fost depășit pentru prima dată pragul 16 la mie.

Integral pe LibertateaComentarii

Ce să-i faci! Intlijenții nației înțeleg mai greu. (Cu corecturi. Scuze!) De regulă, au o singură idee, și aia falsă. Cică singura soluție a pandemiei ar fi vaccinarea! Numai că, pe măsură ce crește numărul vaxcinaților, iar Bucale ecce fruncea, crește și numărul infectărilor. De ce? Pencă vaccinații, precum insectelea alea numite Vacile Domnului, ecce purtători de virus. TOȚI! Pe când nu toți nevaccinații ecce! Încet-încet ajungem în situația țărilor sau regiunilor „supraimunizate”, unde, din totalul infectărilor (N.B. al INFECTĂRILOR, nu al populației) la rata de vaccinare de 85%, 95% aparțin vaccinaților, iar restul de 5% nevaccinaților. Paradoxal, dar acesta ecce adevărul! Vezi Israelul, statul american Vermont sau statul australian Victoria! Când în București rata de vacinare era doar 10%, contribuția acestora la rata de infectare era imperceptibilă. Când va trece de 50%, contribuția va deveni dominantă. Dar, cum spuneam, intelijenții o au pe aia cu disonanța cognitivă. Dacă realitatea nu confirmă opinia lor, cu atât mai rău pentru realitate. Nu recunosc în vecii vecilor că ei, vaxcinații, se pot reinfecta și pot infecta și pe alții și încheiem discuția! Le băgăm ălorlalți cercificatul verde și nevaccinații nu ecce primiți nici măcar într-un WC public. Într-un fel ecce bine, că se infectează doar vaccinații între ei!

18 octombrie 2021 21:05

Ce să-i faci! Intlijenții nației înțeleg mai greu. De regulă, au singură idee, și aia falsă. Cică singura soluție a pandemiei ar fi vaccinarea! Numai că, pd măsură ce crește numărul vaxcinaților, iar Bucale ecce fruncea, crește și numărul infectărilor. De ce? Pencă vaccinații, precum insectelea alea, Vacile Domnului, ecce purtători de virus. TOȚI! Pe când nu toți nevaccinații ecce! Încet-încet ajungem în situația țărilor sau regiunilor „supraimunizate”, unde, din totalul infectărilor (N.B. al INFECTĂRILOR, nu al populației) la de vaccinare de 85%, 95% aparțin vaccinaților, iar restul de 5% nevaccinaților. Paradoxal, dar acesta ecce adevărul! Vezi Israelul, statul american Vermont sau statul australian Victoria! Când în București rata de vacinare era doar 10%, contribuția acestora la rata de infectare era imperceptibilă. Când va trece de 50%, contribuția va deveni dominantă. Dar, cum spuneam, intelijenții o au pe aia cu disonanța cognitivă. Dacă realitatea nu confirmă opinia lor, cu atât mai rău pentru realitate. Nu recunosc în vecii vecilor că ei, vaxcinații, se pot reinfecta și pot infecta și pe alții și încheiem discuția! Le băgăm ălorlalți cercificatul verde și nevaccinații nu ecce primiți nici măcar într-un WC public. Într-un fel ecce bine, că se infectează doar vaccinații între ei!

18 octombrie 2021 21:00

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

18 octombrie 2021 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.