Cadrele medicale de la noi se confruntă cu o nouă problemă, şi anume refuzul aparținătorilor sau chiar al pacienţilor de a fi transferați în străinătate.

Oamenii bolnavi se tem de ceea ce se poate întâmpla cu ei în spitalele din afara țării.

Mai exact, pacienţii sau aparţinătorii acestora se tem că nu are cine să le aducă mâncare sau că mor şi rămân pe acolo.

Medicii din Timişoara spun că acum au o grijă în plus: să-i convingă pe aparținători şi pacienţi să fie transferați în străinătate.

Bilanț COVID-19 din 18 octombrie 2021: Unul din 3 români testați e pozitiv

Bilanţ COVID-19 din 18 octombrie 2021, în România. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.141 noi cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 18 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.467.401 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.830 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Până astăzi, 42.042 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.


Comentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurteaza viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele care atacă în fără oprire ficatul!

19 octombrie 2021 7:39

ALT oltean Primitiv și bou ești tu, idiotule! Dacă ai urmări problema Covid pe plan internațional ai putea afla că somități mondiale dezvăluie efectele adverse ale vaccinului anticovid, cer interzicerea vaccinărilor și califică această operațiune drept genocid. Vaccinații sunt marii purtători ai virusului și au acces peste tot și oriunde. Obligarea personalului medical să se vaccineze face ca medicii și ajutoarele lor, chiar asimtomatici/e, să transmită virusul tuturor persoanelor cu care intră în contact, mai ales bolnavilor cu alte simptomatologii decât Covid, pe care îi trimit mai ușor și mai sigur în lumea celor drepți! Vă tot plângeți că antivaxxerii ar avea o campanie mai eficace decât cea oficială, care are de partea sa și o cenzură mai feroce decât cele nazistă și bolșevică la un loc! NU. Antivacciniștii nu au statul, cenzura și propaganda de partea lor, dar au argumente și informație științifică furnizate de savanți și medici cinstiți, care NU pun botul la recompensele fabuloase oferite de Big Pharma și de forțele întunecate ale globalismului, care, în era roboticii, nu mai au nevoie de mâna de lucru a unor populații întregi asistate social. Hai sictir, deci, cu considerațiile tale simpliste. Mai nou, le-am auzit și din partea lui Ion Țiriac, un individ care, în primele zile de după „loviluție” a pus laba pe baza sportivă din Florească a CC al PCR. Imediat după semnarea actelor cu Petrică Roman, a trimis acolo o formație de buldozere care a pus totul la pământ! Și ce bază pusă la punct era! Numai bună de construit acolo, acum, clădiri rezidențiale de lux! Încă o dată SICTIR și nu mai spurca numele de oltean cu comentariile tale de căcat!

18 octombrie 2021 19:41

Oltean Mai era cazul sa se demonstreze ca majoritatea populatiei din Romania este primitiva ? Educatia sanitara in scoli este ZERO. Multe materii inutile sau incarcate excesiv, dar foarte putine lucruri practice.

18 octombrie 2021 14:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.