Liviu Dragnea critică noua conducere a PSD-ului, pe care îi acuză că au renunțat să se mai bată pe scena politică pentru români și că preferă să stea de o parte, neasumându-și guvernarea după ce au demis Cabinetul Cîțu, lăsând țară într-o criză politică majoră, fără perspective reale de rezolvare. De asemenea, el nu vede cu ochi buni un eventual Guvern condus de Dacian Cioloș, despre care spune că este comandat de la Paris și nu acționează pentru bunăstarea poporului român, ci mai degrabă pentru interese străine.

„Din păcate, PSD a renunţat deliberat la componenta naţională a partidului, nu naţionalistă, naţională, patriotică. Ar fi trebuit să se bată pentru români prin orice acţiune politică posibilă”, a afirmat fostul lider PSD.

Întrebat despre faptul că social-democraţi au demis Guvernul, Dragnea a răspuns: „Şi? A doua zi după ce au demis Guvernul au spus nu vrem la guvernare, nu ştim dacă o să mergem. Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea?

Integral pe GândulComentarii

Elvis Iar a început hotul asta să vorbească, credeam că după pușcărie ii vine mintea la cap.S a găsit cine să vorbească un bandit ordinar, el crede că mai păcălește oameni cu partidul lui și cu latraul de Ștefănescu? Veziti mai de treabă ta, că și așa mai ai niste dosare în așteptare. Nu peste mult timp ți se termină permisia.

18 octombrie 2021 16:24

La zi Asta e presa noastra :-lanseaza zicerile unui fost puscarias , vezi doamne, o mare personalitate precum si clipe si evenimente"extraordinare" din vietile unor fufe.Bine-nteles numarul mortilor de covid au prioritate .A patra putere in stat nu se dezminte (Cititi "putere" cu accentul pe ..U)

18 octombrie 2021 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.