Dacian Cioloș, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, a făcut declarații luni dimineață, după depunerea listei de miniștri pentru viitorul Guvern:

* Am depus o listă de miniștri pentru un Guvern monocolor ancorat în actuala structură.
* Avem nevoie de oameni care să răspundă rapid nevoilor politice și să își asume provocările politice care urmează.
* Nu ne permitem să mai pierdem nicio secundă, avem nevoie de un Executiv capabil să-și asume deciziile.
* Programul nostru poate să pară dur, dar e necesar pentru că e nevoie de măsuri excepționale.
* Deja e prea târziu și vedem că mor zilnic sute de oameni și trebuie să ne pregătim de criza energetică ce poate să lovească oamenii.
* Noi am acționat cu bună credință, onestitate de la început, fără să facem jocuri politice sau să încercăm speculații de moment.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

18 octombrie 2021 15:51

Abia aștept să-i văd în Fața Națiunii în Parlament pe scaunele ”mult visate” de viitor miniștrii ce fețe de ”copiii bonlavi” vor face când vor aduna maxim 100 de voturi de susținere....Și-un Guvern este valid doar dacă cumulează 234 de voturi....USR-iștii sunt doar niște blegomani ce se visează Mari Politicieni dar sunt doar niște Habar-niști proști și îngânfați...Curve Politice,....fără realizări, fără perspectivă....doar Gargaragii și Lătrăi.

18 octombrie 2021 15:11

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Noi, dupa ce am confiscat PNL, vom colabora cu PSD. Doar am fost seful TSD, ce pula mea!

18 octombrie 2021 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.