Organizaţia Mondială a Sănătăţii consideră situaţia pandemiei din România ca fiind una devastatoare. În acelaşi timp, autorităţile de la Bucureşti au hotărât că nu este cazul să ia măsuri mai dure pentru oprirea răspândirii virusului deşi recunosc că suntem în situaţie de dezastru. Experţii în sănătate publică critică dur măsura de a nu carantina zona metropolitană a Bucureştiului deşi acest lucru a fost cerut oficial.

„Încercăm să vedem ce putem face ca să ajutăm România. E devastatoare situaţia. Primul pas o să fie o încercare de a-i vaccina pe toţi cei care vor să se vaccineze. O să facem tot ce putem. Acum încercăm să găsim medicamente ca să le putem trimite în România”, a declarat Dr. Dorit Nitzan, coordonatorul pentru urgenţe medicale în Biroul regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

OMS: "Încercăm să vedem ce putem face ca să ajutăm România. E devastatoare situaţia".

Integral pe AdevărulComentarii

Pasiunea de a pupa papucul A venit și rândul OMS, una din componentele Ocultei globaliste. Când vor apare și ăia din umbră, o să le pupăm direct găozul, nu ne mai pierdem timpul cu papucul...

18 octombrie 2021 21:25

@Scurt! Și mai cere re-instaurarea tribunalelor populare pentru a înfiera cu mânie proletară pe "du;manii poporului" Hai sictir și vede-te-aș la ATI și pe tine și pe toată familia, fascistule!

18 octombrie 2021 20:10

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

18 octombrie 2021 15:54

Scurt ! O prima masura ar fi inchiderea posturilor Tv. care faciliteaza propaganda antivaccinare si pedepse cat se poate de aspre pentru oricine lanseaza indemnuri impotriva vacinarii.

18 octombrie 2021 14:38

Lulu Daca e stare de dezastru, folositi si spitalele private! Cum, ne mor pacientii in salvari si noi nu folosim spitalele ca sunt private ???

18 octombrie 2021 10:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.