Pe harta vaccinării - o mare pășune europeană cu diferite nuanțe de verde - două țări sar în ochi, în verde deschis și galben. În rețelele sociale, unde am văzut pentru prima oară această hartă, cineva se întreba: oare ce știu românii și bulgarii și restul lumii nu știe?

Restul lumii, da, pentru că între timp campania de vaccinare la nivel mondial a depășit-o pe cea românească, cu 35% din populația globului complet vaccinată și 46% vaccinată cu prima doză, în timp ce noi conducem în topul deceselor cauzate de COVID, iar în spitale se desfășoară scene de război. Ce știm noi și restul lumii nu știe?

Sunt interese mari la mijloc – faza pe planetă

În primul rând, umblă vorba că la probleme mari – nu doar cât casa, ci cât globul – se răspunde, vorba poporului, „cu interese mari”. Mulți dintre cei care nu se vaccinează nu mai au încredere în autorități și nici în actorii economici care le oferă vaccinul.

Integral pe LibertateaComentarii

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

16 octombrie 2021 7:24

Doina Proorocu (continuare): Vazând GLOBAL-pushlamalele aceasta "pasune", au intrat în panica, te teama ca le scapa românii dela "imunizarea" cu RNAm si au MITUIT întregul sistem, sa blocheze ORICE TRATAMENT viabil (cu seruri si medicamente), pentru a baga spaima în sheptel si a-l mâna la "vaccinare". Rezultatul (acestei crime în masa) este mortalitatea de zilele astea din spitale. Iata însa ca acum, când situatia a deraiat, au "descoperit" si ei SERUL monoclonal - (cam) ciudata treaba... Revin cu precizari.

15 octombrie 2021 18:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.