Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat că formaţiunea liberală nu sprijină Guvernul Cioloş, iar premierul desemnat trebuie să caute sprijin la PSD şi AUR. Pe de altă parte, Cîţu a subliniat că în urma eşecului USR, PNL e dispus să înceapă negocierile cu toate partidele parlamentare, cu excepţia AUR.

Premierul demis Florin Cîţu a anunţat că USR este parte a unei „majorităţi cu PSD şi AUR”, iar această majoritate a dat şi un vot politic. „USR este parte a unei majorităţi parlamentare alături de PSD şi AUR, obţinând pentru moţiunea de cenzură 281 de voturi. Votul este politic, o majoritate PSD-USR-AUR s-a unit în jurul unor principii, valori, obiective. Primul demers, sancţionarea unui guvern cu rezultate foarte bune. Votul politic USR pentru susţinerea moţiunii PSD, a fost ruperea coaliţiei de guvernare rezultate după alegerile parlamentare din decembrie 2020”.

Preşedintele PNL susţine că „în mod simetric, responsabilitatea revine coaliţiei USR, PSD, AUR” pentru găsirea unei majorităţi.

Integral pe AdevărulComentarii

Traian Băsescu Am un mesaj pentru Florin Cîțu. Dragă Florin, măi dragă măi, măi Animalule, pardon, că asta-i vorba altui Animal. Reiau. Deci, dragă Florin, măi dragă măi, ascultă-mă pă mine, că eu știu mai bine decât toți la cât e ceasul și cum stă treaba, dacă stă capră sau sluj. Eu nu mai am chef să eman mesaje de la perdeluță cu adio PD, adio PDL, dar, ce sugestie îți dau eu e următoarea, ia tu toată gașca aia de pă lângă tine și care e de fapt fostul PDL și du-te cu ea în PSD de unde toată gașca aia a plecat cândva, iar așa PSD-ul va deveni mai PSD și mai PCR decât niciodată. O să vin și eu, dacă voi mai putea și nu mă bagă și pă mine la ocnă pentru vreo 20 de ani, iar ce mă frapează pă mine e că nu știu cum pula calului am scăpat pân-acum de n-am ajuns pă la ocnă unde meritam să servesc și eu patria. După ce tu și ăilalți veți deveni PSD și parte a PSD, tu ca să-mi returnezi serviciul cu sugestia asta, mă poți propune pă mine premier, că eu sunt cel mai potrivit din țara asta pentru funcția dă premier, eu le știu pă toate, așa că, ce pula calului mai aștepți? Invitații speciale? Dacă nu ești cuminte și nu mă asculți cu luare aminte, o să-ți dau muie de te înnebunesc. Cu ce? Păi, mai am un coi viril, care e mult mai neg decât celelalte de p-acolo, care s-au vindecat și au devenit negi și ele. Cu respect, al tău Traian

17 octombrie 2021 22:05

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, ajuns șomer anonim permanent Bravo băăă! Deci voi, mari liberali, tot la comuniștii staliniști de la PSD veți ajunge cu jalba-n proțap? Cerșind ce? Alianță? Vă-n gură să vă fut de imbecili nenorociți! Adică, pe Cioloș l-ați respins și l-ați trimis la PSD să negocieze, iar ăla a spus clar că nu va face asta, iar acum voi intenționați să cerșiți de la PSD? Păi, vă fut în gură și-n cur până vă ia mama dracului, idioților!

16 octombrie 2021 1:08

ion "...... sancţionarea unui guvern cu rezultate foarte bune. Votul politic USR pentru susţinerea moţiunii PSD, a fost ruperea coaliţiei de guvernare rezultate după alegerile parlamentare din decembrie 2020” - zice Catu, sub influenta unei prize de praf trase pe nas. Bai, derbedeule, mincinos si nebun, care sunt bai, rezultatele foarte bune ale guvernului PNL, Tara este zdrobita sub preturile la electr/gaze, haos in spitale, echipamente medicale de protectie zac in depozitele Unifarm, bai Catule, du-te si te culca!

15 octombrie 2021 16:29

xyz Ura si frica sunt mari la PNL, impotriva lu' Ciolos/USR, astia au luat la puricat imprumuturile externe frauduloase comise de drogat, destinatia imprumuturilor, comisioanele grase inhatate de Catu&Co la dobanzile cele mai mari, si ioc investitii, in schimb, PNL&Catu au acceptat miseleste majorarile electr/gaze - contra finantari de la multinationale, la campaniile electorale ce se apropie. Cum sa nu-l urasca pe Ciolos, asta le-a stricat toate matrapazlacurile invatate de la PDL/Basescu.

15 octombrie 2021 16:22

Elvis PSD ul nu negociază cu cetățenii turmentați, și-ar trăda electoratul.

15 octombrie 2021 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.