Liberalii s-au decis să nu-l susţină pe Dacian Cioloş, premierul desemnat, pentru a forma un nou Executiv.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a cerut părerea colegilor de partid, în şedinţa de astăzi, referitor la acest subiect.

Conform surselor participante, nimeni din cei de acolo nu au susţinut formula Dacian Cioloş premier.

Astfel, în prezent, toţi cei din PNL au spus nu în privinţa posibilului vot în favoarea lui Dacian Cioloş premier.

Deocamdată, în şedinţa PNL nu s-a discutat despre o posibilă variantă de premier.

Dacian Cioloş s-ar retrage, dacă PNL propune un alt premier
Surse din PNL şi USR susţin că Dacian Cioloş a sunat la liberali şi le-a spus că e gata să se retragă din postura de premier desemnat, dacă PNL vine cu o altă propunere.

Dacian Cioloş a şi nominalizat câţiva potenţiali candidaţi.

Dacian Cioloş a avansat şi câteva nume, printre care Lucian Bode, Ilie Bolojan - preşedintele CJ Bihor, Emil Boc şi Rareş Bogdan.


Comentarii

Este anormal să ieși din patul PNL-ist că o noapte n-ai fost satisfăcută și imediat să te bagi în patul AUR-it și să te rogi și de PSD-ist să ”ți-o tragă” ca apoi iar să revii în patul PNL-ist ”că acolo-i mierea, căpșunile și frișca” și-i de lins...Ca o CURVĂ....Curvele se bat cu pietre în Piața Publică în unele țări....Francezii le-au ras pe cap și dezbrăcat că s-au culcat cu nemții după războiul al II-lea mondial. Așa se procedează și cu Curvele Politice.....Nu le mai dai guvernarea pe mână....că iar la prima ocazie se curvărisesc !... Mie nu-mi place să fiu prostit de niște ”neterminați” USR-iști habar-niști, cum li se zice ”Miniștrii în pantaloni scurți” su ”Pitici de Grădină” ce ascultă de instrucțiuni venite din afara țării și mai și dau pe gușă la porți străine !....Adică este normal ca Dacian Cioloș să fi fost Președinte la ”Renew Europe” al 3-lea Grup Europarlamentar cu 92 de europarlamentari din 21 de țări unde Franța are 22 de europarlamentari iar România doar 8 USR-PLUS-iști și Președinte să fie numit de Emmanuel Macron un român, Dacian Cioloș....Păi cât o fi ”măcănit” ăsta la urechea francezului și la Serviciile lor de Spionaj despre România și resursele ei ?

17 octombrie 2021 14:22

x Iar România nu va avea liniște până când nu va scăpa de cel mai toxic personaj din istoria ei post-decembristă: securistul-turnător Băsescu Traian!

15 octombrie 2021 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.