IPS Teodosie a îndemnat credincioşii să nu se vaccineze la emisiunea Dialog duhovnicesc de la postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Întrebat de realizatorul emisiunii, preotul Eugen Tănăsescu, cum să reacţioneze credincioşii dacă va fi obligatoriu Certificatul verde, Teodosie a transmis credincioşilor să se adreseze în masă Justiţiei. „Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul, mai ales că nu-i asumat de nimeni şi are urmări negative. Nu vă speriaţi. Sunt foarte mulţi avocaţi care vor să vă apere. Aveţi tot dreptul de a alege“, a spus ierarhul Tomisului.

În concluzie, IPS Teodosie, care a spus în nenumărate rânduri că nu se vaccinează întrucât are alergii, a transmis oamenilor: „Nu acceptaţi să vă vaccinaţi. Sunteţi apăraţi de Constituţia ţării şi de legile europene“, el auzind că în Uniunea Europeană „vaccinul va înceta“.

Integral pe AdevărulComentarii

Lulu Popa asta ar trebui judecat pentru zadarnicirea masurilor de prevenire a raspandirii bolilor si bagat la puscarie !!!

18 octombrie 2021 10:31

Sfântu Așteaptă Ascultați-l pe Înalt Prea Nesfântul Teodosie, Prea Nefericitul Teodosie, care are barba pân-la pulă, chiar dacă nu mai are pulă, care căcare el sărmanul are un grămădoi dă alergii, are alergie la agheazmă, nu agheazmă dă biserică, ci agheazmă dă Turț, dă tescovină, dar chiar dacă are alergia asta, preanefericitul trage câte o dușcă două de țuică bătrână sau de palincă dă prune d-a noastră, că e puterea ursului și te vindecă dă toate cele, chiar și dă covid. Deci, voi, Loazelor, care căcare sunteți credincioși, pregătiți coliva și muzica funebră de discotecă funerară, că nu dă glumit, e treabă mare dă tot, e serioasă și groasă dă nu să vede om cu persoană, e ditamai. Pregătiți și ortul pe care să-l dați popii, că e mai bine așa. Amin, zic vouă păcătoșilor, poponarilor, poponauților, să vă fie țărâna ușoară! Cu respect, Sfântu Așteaptă

17 octombrie 2021 0:17

Ca atare, IPS Teodosie va scapa de inculparea pe motiv de complicitate / instigare la Crime Împotriva Umanitatii, cf. Protocoalelor dela Nürnberg (care trateaza pe larg problema, n.m.) spre deosebire de scribalaii din presa "libera", nu-i asa?! Cu respect, Paulus

15 octombrie 2021 17:41

Bine, dar e normal ca un episcop sa nu agreeze ideea efectuarii de experimente medicale periculoase pe credinciosii din dioceza sa, nu?!

15 octombrie 2021 17:37

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este TRATAMENTUL Doar trecând (cu bine) prin boala, ajutati fiind de medicamente si de SERURI putem realiza imunizarea de grup. Vaccinarea în timp de epidemie e o inovatie CRIMINALA, dezavuata de stiinta, care NU a mai avut loc niciodata în Istoria Omenirii.

15 octombrie 2021 17:34

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este VACCINUL... . Au experimentat popoare ca cel Portughez, Norvegian, Italian, Suedez cu proporții de peste 70% la vaccinare și a dat rezultate ....popoarele respective (și altele....) au renunțat la orice restricții...și nu mai mor mulți ca proștii de români !....

15 octombrie 2021 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.