Este una dintre cele mai mari enigme ale pandemiei: o bună parte a țărilor dezvoltate și-au imunizat acum majoritatea populației cu vaccinuri anti-Covid extrem de eficace; atunci de ce valul 4 al pandemiei provoacă mult mai multe decese în unele țări decât în altele, deși au folosit aceleași vaccinuri?

Deși este clar că vaccinarea anti-Covid a dus la o scădere semnificativă a deceselor provocate de coronavirus în timpul celui mai recent val alimentat de varianta Delta mult mai infecțioasă, unele țări au înregistrat o scădere mai accentuată a numărului de morți decât altele, o situație care încă nu poate fi pe deplin explicată de oamenii de știință, relatează Bloomberg.

Țări ca Germania, Danemarca și Marea Britanie au asistat la o scădere cu 90% a numărului de decese cauzate de COVID-19 comparativ cu vârfurile din valurile anterioare, potrivit datelor Universității John Hopkins din Statele Unite.

Integral pe HotnewsComentarii

@pensionar 16 octombrie 2021 7:35 N-are Țara bani...că v-ar da și 40% la pensionari și alocațiile duble la copiii...S-a putut doar 14 %.....Educația și Structura populației este de vină...Copiilor și Nepoțiilor pensionarilor nu le place munca !....Cum zicea un Antreprenor....Generațiile astea tinere române s-au născut deja obosite !....Nu se angajează cu Contracte de Muncă să dea Contribuțiile la Fondul de Pensii...Sunt în Statistici cca un milion de tineri în țară cu vârsta între 16 și 29 de ani ce nu mai învață și n-au muncit niciodată....Ori Vietnamezii, Sirilankezii, Pakistanezii și Sirienii care muncesc în România nu plătesc taxe de Contribuții Sociale și de Sănătate.....

16 octombrie 2021 18:04

pensionar Alte tari nu au conducatori incompetenti si mafioti cum are Romania, Catu un individ cu puscaria in spate si diplome dubioase cumparate di n sua, iar Ohanis un alt ins dubios preocupat numai de propria persoana si de achizitia cat mai multe case si de concedii peste hotare. Ceata de slugi Boc, Buda, Roman, Flutur, Bogdan,tucarii de serviciu ai celor doi. Ba, mor romanii cu zile iar pe voi v-a fute grija de altele, mergeti dracului acasa ca sa nu v-a trimit la origini .nemernicilor.

16 octombrie 2021 7:35

Hotnews - REZULTATUL ANALIZEI: Uite ca ne-a venit si rezultatul si în el scrie ca valul 4 al "pandemiei" e mai mortal în tarile în care s-a reusit BLOCAREA cu succes a ... TRATAMENTELOR (cu seruri si cu medicamente, n.red.) în scopul de a baga spaima în sheptel si de a-l mâna la wakssinare. E simplu si transparent ca lacrima. Cu respect, Redactia

15 octombrie 2021 18:50

Cel mai bun Antidot asupra morții de COVID este VACCINUL.... Au experimentat popoare ca cel Portughez, Norvegian, Italian, Suedez cu proporții de peste 70% la vaccinare și a dat rezultate ....popoarele respective (și altele....) au renunțat la orice restricții...și nu mai mor mulți ca proștii !....

15 octombrie 2021 13:24

UNFORGIVEN Diferența de mortalitate provine din tratamentul aplicat dupa infectare, pacientilor vaccinati cu acelasi produs, daca o fi acelasi. PS: Vaccinul nu are cumva si el un dublu standard E-W, ca alte produse.

15 octombrie 2021 9:57

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 21:21

15 octombrie 2021 2:49

Tineri homosexuali seropozitivi, fani Citu 23:20, te vom prinde si te vom sodomiza. Iti vom rupe gaoaza.

15 octombrie 2021 2:33

sa va fut in gura Caut un tanar din politica sa imi suga pula si sa ma linga pe coaie. Legal!

14 octombrie 2021 23:20

Bloomberg: Reamintim cititorilor ca scandalul produselor cu dublu standard nu a fost înca rezolvat (la nivel penal, n.n.) si ca niciun EURO-lack implicat nu a fost înca arestat, judecat, eviscerat, prelevat, transat si donat apoi gradinii zoologice.

14 octombrie 2021 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.