Liderii USR au decis în şedinţa Biroului Naţional (BN), după prima rundă de consultări cu PNL și UDMR, că, în cazul în care foștii parteneri vor refuza refacerea coaliţiei, Dacian Cioloş să se prezinte în Parlament cu un guvern monocolor USR. Useriștii au pe masă și varianta în care PNL ar fi dispus să propună un nume de premier altul decât Florin Cîțu.

Dincolo de scenariile ipotetice, liderii USR pregătesc un program de guvernare și lista miniștrilor pe care urmează să le prezinte Parlamentului săptămâna viitoare.

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a declarat miercuri seară că va aştepta până vineri un răspuns de la foştii parteneri - PNL şi UDMR - dacă sunt de acord sau nu să reformeze coaliţia de guvernare şi subliniază că şi-ar dori să se termine acest „balet al divertismentului politic în care persoanele sunt mai importante decât rezultatul”.

Integral pe HotnewsComentarii

@ Pis Pis Măi băutorule de diaree, după căcatul pe care-l ai tu-n cap, mai bine fără guvern decât cu guvern? Căca-ma-ș în pizda mă-tii, că deștept mai ești, idiotule! Cu respect, Paulus

15 octombrie 2021 2:45

Pis Pis USR a castigat cumva alegerile? De ce face guvern? Vine bautorul asta de pisat si futut la gramada la spirala in Costinesti.

14 octombrie 2021 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.