Nelu Tătaru, fost ministru al sănătății și actual consilier al premierului pe probleme de sănătate, spune că pandemia de coronavirus ar putea avea și un val cinci în România dacă rata de vaccinare continuă să rămână scăzută - „O pandemie are un an jumătate-doi și ține 3-4 valuri. S-ar părea că noi vrem să facem o pandemie din 5-6 valuri”. Tătaru a mai spus că valuri de infectări vor fi până ce se va ajunge la o imunitate de „măcar 70%” în populație, fie prin vaccinare fie prin trecerea prin boală.

„Cred că ar trebui să înțelegem că este un moment în care luăm o decizie – dacă această pandemie se termină sau vom trece un val patru cu foarte multe victime și vom aștepta un val cinci.

Societatea românească nu este o locomotivă electrică, la nivel de percepție încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni. La noi campania de promovare s-a oprit la un moment dat, am crezut că lumea a înțeles și va fi o aglomerație la vaccinare cum nu s-a văzut. N-a fost așa. A fost un 2020 spre sfârșit în care toată lumea întreba „da’ când vine vaccinul, când vine vaccinul?”, liste de așteptare, acele categorii speciale care urmau să facă primele vaccinuri, strigătele „nu treceți peste rând!”, vaccinări până în aprilie-mai, iar apoi s-a terminat.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - ar fi dat orice pentru ca o secundă în viața lor să fie miniștri sau ceva (...)” - a spus Hava. "

15 octombrie 2021 7:54

Azi am vrut sa fut in cur un fan sosoaca, dar avea Covid-19... scarboase fiinte!

14 octombrie 2021 17:57

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 9:38

14 octombrie 2021 10:43

Adrian Dumitru: era sa-i uit pe cei care sunt imuni înca dintru început gratie anticorpilor secretati la contactul cu vechii Coronavirusi (si care reprezinta majoritatea semenilor nostri), precum si de cetatenii (de asemenea numerosi) care au fost infectati fara sa stie / fara sa fie bolnavi. Cu respect, A.D.

14 octombrie 2021 9:38

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani, belșevic distrus de sodomie 3:51 - pute a cacat

14 octombrie 2021 9:07

Când vom fi imunizați total, vor mai fi vii 30%... Ceilalți vom fi OMG-uri. O specie nouă. În Africa sunt imunizați aproape 10% dintre Homo Sapiens. De aceea Homo Sapiens Superior va apărea tot în Africa, dar nu din Om-Om, ci tot din maimuță. Se vor naște cu șorțuleț în față ca să nu li se vadă obârșia. Asta pencă omoaicele-maimuțe nu vor avea clitoris, după cum nu au nici azi. Altă deosebire esențială ecce că nu vor mai crede în numărul fiarei, ci în 333, adică nu în zeii descendenți din Lucifer, ci descendenți din copac. Superinteligent și superimunizat cum ecce, domnul Neluțu Tătaru, zis și doctorul Apendicită, știe mai multe despre chestiile astea, dar nu vrea să spună decât în momentul în care va deveni la fel de celebru ca doctor Ciomu, imunizara-l Dumnezeu și pe ăla în sicriu de plumb!

14 octombrie 2021 3:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.