Vă jucați cu viețile noastre, cu viețile copiilor, părinților și bunicilor noștri. Bătălia voastră oarbă pentru putere, aroganța și indolența voastră trimite copii la moarte, dar nici asta nu vă mișcă, văd.

Nu vă pasă nici că ați făcut din România o bombă sanitară, o sursă de infecție pentru toți ceilalți europeni. Vor trebui să ne izoleze cu garduri, să ne trateze ca pe niște ciumați, ca pe o leprozerie scăpată de sub control.


Iar voi?

Umblați cu coada pe sus, vă puneți zorzoane în piept, după ce ați aruncat țara în haos, vi se rupe că România n-are în cele mai dramatice momente un guvern funcțional.

Mai mult decât un guvern, ne lipsește de la cârma țării un cap limepede, rațional, curajos și implicat.

Capetele seci din politică ne-au adus aici, în buza prăpastiei.

Vă arde de poker politic și de premieri desemnați în bătaie de joc când nouă ne bate moartea la ușă.

Integral pe G4media.roComentarii

Apel la bun simt Bun articol.

14 octombrie 2021 9:05

Caravana "vaccinarii" APEL DISPERAT: solicitam SMURD asigurarea accesului în locuinta / vizuina lu' alde Dan Tapalaga (prin fortarea usii / ferestrei), în scopul de a-l "vaccina" / "proteja" / "imuniza" pe individ în vederea combaterii medicamentoase a atacului de panica, în urma caruia EURO.maimutza antementionata (documentata biometric în poza) are nazarirea ca îi bate Moartea la usa!

13 octombrie 2021 23:43

Moartea care le bate la usa lu' alde Tapalaga: Hai, deschide, nu fii PEDO-bulangiu LGBTQ-XYZ dez-orientat psiho-sexual, ca stiu ca sunteti acasa!

13 octombrie 2021 23:22

Dan Tăpălagă @ Moartea care ne bate la usa: Hai siktir, ca nu suntem acasa - vino mâine!

13 octombrie 2021 23:20

Dan Tăpălagă Dat fiind ca, ma citez din memorie, "nouă ne bate moartea la ușă" îi rog pe cititorii care detin cheia, sa nu deschida sub nicio forma usa, indiferent de câti iezi-cucuiezi instiga si/sau de forta de seductie a interpretului shlagerului. Va multumesc ca nu doriti sa ne aveti pe constiinta,

13 octombrie 2021 23:18

ciclop acum ar trebui sa caute prin cotloanele caselor "cumparate " , (sanchi, din meditatii daca facea meditatii 5 vieti nu reusea sa adune atata banet si sa cumpare 5 case @@@ , se crede "jmecher "ne ia drept "gugusituci ")- si sigur gaseste un dram de mandrie si onoare lasate de vechii proprietari si pe care , mandrie si onoare , sa le foloseasca pentru DEMISIE !!!

13 octombrie 2021 19:25

ciclop ne poate spune C ce film povestea atunci cand spune :"am invins pandemia " , acum trebuie sa vada realitatea crunta si sa isi asume , impreuna cu guvernul meu - phta ce-a pohtit " condus de putoiul citu , zecule de mii de infectari si miile de morti!!! cetateanul k.w. iohannis impreuna cu guvernul meu- pohta ce-a pohtit sunt principaii vinovati pentru dezastrul politic, social, economic si medical in care au adus tara . ne mai paote spune cetateanul k.w. iohannis cate medicamente si dispozitive medicale se pot cumpara cu banii pe care practic i-a furat prin ne plata taxelor si impozitelor pentru meditatii, sumele grase incasata din activitatea de adoptie de copii de catre straini carora le-au fost ghizi si sfatuitori( si nu cred ca au facut munca voluntara );din banii pe care ii cheltuieste pe plimbari , impreuna cu muierea sa , cu avioane de lux si poecei cheltuiti cu naveta saptamanala Sibiu - Bucuresti , din baii pe care i-au incasat fara drept , fraudulos , drept chirie pentru casa pe care justitia a decis ca au furat-o de la adevaratii proprietari!!

13 octombrie 2021 19:19

PROBO Acest "poker politic" pe care il joaca actualii politicieni in dispretul si totala ignorare a romanilor, se datoreste EXCLUSIV culturii politice a mioriticilor care nu se prezinta la vot, cei care se prezinta nu gandesc ce voteaza( vorba unuia : daca partidul imi pune o matura sa votez, votez cu ea ) ,in schimb stim sa ne plangem.Cui ??Asteptam ca altii sa ne rezolve problemele. Care altii ?? Parlamentul se spune ca e vointa poporului. Care popor ?

13 octombrie 2021 18:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.