Noile idei ale lui Dan Vîlceanu și Florin Cîțu sună ca în cărțile lui Ayn Rand, numai că niciunul dintre ei nu a făcut în viață nicio zecime din ce au reușit cei care aveau pretenția că pot conduce lumea. Ei nu au dus responsabilități reale pe umeri, ca în ”Atlas Shrugged” al lui Rand, ci propria mediocritate.

Citesc în presă și mă minunez: „Este incorect ca și cineva care câștigă un salariu mare să plătească 10% din acel salariu, iar cel care câștigă un salariu mic să plătească o contribuție mult mai mică, ei beneficiind practic de aceleași servicii atunci când ajung la spital. Atunci, ar trebui să gândim un plafon până la care să percepem contribuția de sănătate”, zice ministrul finanțelor, Dan Vîlceanu.

Ce să zici la un astfel de comentariu: poți doar să te înfurii. Conferențiara de la SNSPA, Oana Băluță, se indignează pe bună dreptate: „Sănătatea nu e un privilegiu. Nu este un serviciu care e garantat unui grup particular din societate sau unui segment de populație. Sănătatea e un bun comun, nu e un bun al pieței”.

Integral pe LibertateaComentarii

Ludwig Bauer Studiile clinice din Europa de vest și din Statele Unite arată concludent că tatuajele scurtează viața cu aproximativ 5 ani, datorită cernelurilor din piele, care atacă neîncetat ficatul! Convingeți-vă copii să nu se tatueze.

19 octombrie 2021 7:51

ABCD Capitala a fost infectata de cei 5000 de PNL-isti, care au navalit la congresul lor de rahat, cititi opinie de pnl-ist : " Europarlamentarul liberal Mircea Hava a afirmat, într-un interviu acordat HotNews, miercuri, la Bruxelles, că decizia autorităților de a permite desfășurarea festivalului Untold de la Cluj a fost o greșeală, dar cea mai mare greșeală a fost organizarea congresului PNL cu 5.000 de delagați prezenți la Romexpo, la București, în condiții de pandemie COVID-19. „Cea mai mare greșeală - „bă, frate, eu sunt șeful, fac ce vreau”- a fost acel congres cu 5.000 de oameni. Eu nu m-am dus. Și nu m-am dus pentru că roșu înseamnă roșu și azi și mâine, tot timpul. Adică cum, pentru noi, care suntem la PNL, nu este...? Că ne-a controlat... Cine a controlat, domn'e? N-a controlat nimeni pe nimeni. S-a făcut un simulacru de control. De ce? Pentru că trebuia ales cineva și să plece cineva. Asta este problema mare a României? Acei oameni care sunt acolo - pot să se supere și chiar îmi doresc să se supere pe mine - a afirmat Hava."

16 octombrie 2021 14:31

ardelean Cioflingari , imbecili , traintori, excroci, gunoaie , etc... astia sunteti voi cei din gasca puscariasului Catu, Boc, Buda, Bogdan, Roman, Flutur(ala ce a futut gainile), sunteti zero marlanilor.

14 octombrie 2021 7:19

Homosexual seropozitiv mascat Sper sa iasa Dacian Romanian Futincurissian Muiosh, sa pot si io sa pun laba pe niscaiva minori, sa-i "educ" sexual, ca nu se mai poate asa!

13 octombrie 2021 22:52

Deja se simte o crestere a IQ-ului national, daca crapa si imbecu' negationisti de 習近平 / 习近平 (si EURO-jigodiile abjecte care iau SPAGA direct sau indirect dela RPC, n.m.) ne scoatem fratilor - dau o bere la faza asta!

13 octombrie 2021 22:49

Homosexual seropozitiv Azi am futut in cur un negationist. Chițăia ca un șobolan. L-am pozitivat ca era prea pus pe negat...

13 octombrie 2021 18:07

Deja se simte o crestere a IQ-ului national, au murit multi imbecili negationisti Doamne, ajuta!

13 octombrie 2021 15:22

Pute Mai Oltean cretin tu stii ce inseamna 300-400 la oameni care au 1000 lei si se uita la leu ca la Dumnezeu,idiotule te simt ca ai niscai pensie speciala,sa vede ca nu ai muncit si nu stii sa evaluezi banul.De aia nici la impozit nu platiti nimic ,de putori nesimtite !!

13 octombrie 2021 13:45

Oltean Contributia la sanatate trebuie sa fie intre anumite limite, dar numai in functie de ce cere cetateanul. Daca la internare vrea sa stea singur in salon, sa plateasca mai mult, daca vrea sa stea cu alti 5, sa plateasca mai putin. Plata sa nu fie conditionata de salariu[ ea trebuie sa acopere cheltuielile. Deci - trpte de tarifare, dar sume minime de cel putin 300-400 RON / luna/salariat. Altfel, se duce totul la rapa.

13 octombrie 2021 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.