Judecătorii, la cererea procurorilor, au admis ca o parte din şpaga luată de un medic să fie vândută, la percheziţii fiind descoperite produse perisabile Dosarul în care cinci medici de la Spitalul Judeţean Neamţ sunt judecaţi pentru acuzaţii de corupţie continuă să ofere „surprize“.

În prima zi a acestei săptămâni, magistraţii de la Tribunal au decis, la solicitarea anchetatorilor, să scoată la vânzare parte din produsele considerate mită şi primite doctorul Gheorghe Borş. Este vorba despre sute de pachete de cafea, ţigări şi sticle cu băuturi fine.

„Dispune valorificarea bunurilor mobile ale inculpatului B.G., sechestrate (...), bunuri ridicate de la locuinţa inculpatului cu ocazia percheziţiei domiciliare (187 pachete de cafea, 130 pachete de ţigări, 129 sticle cu băuturi spirtoase - whisky, coniac, lichior, gin), depuse la Camera de corpuri delicte a I.P.J. Neamţ ...) şi care pot face obiectul confiscării speciale şi al confiscării extinse“, conform deciziei Tribunalului Neamţ din data de 11 octombrie 2021.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.