Un elev din clasa a IX-a de la Colegiul „Ioan Meşotă” din Braşov a câştigat medalii de aur la mai multe olimpiade, chiar dacă a participat la categorii de vârstă mai mari. Cea mai recentă ispravă a sa este medalia de aur de la Balcaniada de Fizică, unde a fost cel mai tânăr din lotul României.

Deşi abia acum este în clasa a IX-a, Ştefan Ionel Dumitrescu a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale dedicate elevilor de liceu. Şi nu doar atât. Elevul-minune de la Colegiul „Doctor Ioan Meşotă” din Braşov a obţinut medalii de aur la competiţii la care toţi ceilalţi concurenţi erau cu câţiva ani mai mari decât el.

Cea mai recentă performanţă a elevului din Braşov este medalia de aur obţinută la Balcaniada de Fizică. Tânărul este pasionat de tot ce înseamnă cunoaştere şi, deşi terminase abia clasa a VIII-a, în vară a lucrat la Matematică probleme de Analiză de clasa a XI-a şi a XII-a, cum ar fi derivate, integrale şi calcul diferenţial.

Integral pe AdevărulComentarii

PROBO Bravo si felicitari elevului ! Totodata multumiri si ziaristului care "s-a incumetat" sa ne transmita si situatii pozitive din aceasta tara, pe care in general mas media o prezinta catastrofic si plina de hoti, handicapati si inferioara "celor din afara"

12 octombrie 2021 16:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.