Fără sprijinul PNL, Dacian Cioloș va trebui să se îndrepte către PSD pentru a realiza o majoritate parlamentară, iar asta ar distruge USR în ochii electoratului, este de părere politologul Cristian Pîrvulescu. „Există riscul ca această propunere a președintelui Klaus Iohannis să fie una capcană”, a subliniat profesorul, pentru Libertatea.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni pe Dacian Cioloș candidat pentru funcția de prim-ministru. Un gest surprinzător, spune politologul Cristian Pîrvulescu, menit mai degrabă să demonstreze incapacitatea USR de a forma o majoritate în Parlament, și nu unul prin care se dezice de Florin Cîțu.

„Nimic nu anunța această situație. De altfel, mi se pare că președintele, nominalizându-l pe Dacian Cioloș, nici n-a ținut cont întru totul de decizia Curții Constituționale de anul trecut, care spunea că președintele trebuie să aibă în vedere o persoană care poate coagula o majoritate, decât în măsura în care președintele crede că această majoritate este cu PSD și AUR.

Integral pe LibertateaComentarii

Homosexual seropozitiv Azi am futut in cur un negationist. Chițăia ca un șobolan. L-am pozitivat ca era prea pus pe negat...

13 octombrie 2021 18:09

Deja se simte o crestere a IQ-ului national, au murit multi imbecili negationisti Doamne, ajuta!

13 octombrie 2021 15:22

Homosexual seropozitiv As fute-n cur un negationist. Sa-l pozitivez. Apoi i-as da o muie cu propriul lui cacat.

13 octombrie 2021 11:12

Parvulescu, politologul de casa al lui Citu Si daca Ciolos deuseste sa refaca coalitia?

13 octombrie 2021 5:45

Aristide Ciotlos Iohannis o va lua in bot de la Eduard Hellvig ka fel ca si ceilalti dinaintea lui!

13 octombrie 2021 2:23

Politologu' Cristian Pîrvulescu: În poza cu care mi-am ilustrat acest "articol" îl puteti vedea pe EURO-avortonul-pitic Ciolos D. înmânându-i Presedintelui un plic albastru continând spaga aferenta nominalizarii sale în functia de mascarici. Cu respect, CP

12 octombrie 2021 23:27

Fasole V. Hopa, politologul (?) Partzulescu o da cu sonorul !

12 octombrie 2021 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.