”În acest moment nu avem o majoritate și nu am avansat o propunere de premier”, a declarat Florin Cîțu, președintele PNL, după consultările la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

”Există o majoritate USR, PSD, AUR care s-a unit, eu cred că nu sunt atât de cinici să fi dat o majoritate fără să aibă o soluție de premier. Noi vom încerca să facem o altă majoritate. PNL își asumă guvernarea și vom încerca să facem majoritate în perioada următoare”, a mai spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă ar accepta să rămână la guvernare alături de USR, cu Dacian Cioloș, Florin Cîțu a spus că ”PNL are o decizie BEX foarte clară care spune că dacă USR votează moțiunea împotriva guvernului PNL, nu putem să mergem la guvernare cu ei”.

Integral pe G4media.roComentarii

Florin Cîțu, prin grația Ălui dă Sus premier la nimic al României Dragii mei dragi, măi dragilor, măi Animalelor PNL, eu care căcare m-am născut câștigător, am căștigat pierderea funcției de premier cu brio și chiar dacă m-am scremut din belșug până m-am căcat pe mine și-n proprii mei pempărși de mi s-a văzut nicotina-n turul nădragilor, făcând toate mănârelile posibile și imposibile ca să-l dărâm pe Ludovic Orban de pe tronul PNL, chiar dacă am ajuns Eu pă tronul PNL acum, am câștigat pierderea la modul general vorbind. Eu chiar dacă sunt Superman, tot am căzut în cap precum Emil Boc, cel care căcare m-a proptit tare dă tot și a văzut în mine viitorul trecutului trecut de mult, Eu tot premier la nimic al României am ajuns. Noi care acum avem o minoritate mare fără majoritate, adică majoritate scăzută sau minoră, nu putem să ne scremem să propunem un premier, chiar dacă grohăitorul ăla cu râtul mare Rareș Bogdan se tot agită pe margine și face gălăgie, așa că ne-am resemnat și așteptăm să se liniștească atmosfera. Iar Eu, acum Imperator al PNL împreună cu toată gloata de coate-goale și mațe fripte de pleșcari și fripturiști dă pă lângă mine, gloată care căcare face parte din fostul PDL, vom duce PNL-ul de râpă așa cum a făcut-o un alt distins președinte al PNL, e vorba despre papagalul de Crin Antonescu, cel care a scufundat adând în căcat PNL-ul până l-a scos d-acolo Ludovic Orban și l-a readus ca importanță deosebită pe scena politică românească. Vă promit solemn măi Animalelor PNL, că o să-i rup gâtlejul PNL-ului, după care noi cei mai viteji din fostul PDL ne vom întoarce la PSD de unde am plecat cândva și vom trăi fericiți în veci. Proletari din toate țările, muiți-vă!

11 octombrie 2021 20:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.