Pro TV anunţă nume noi în juriul Românii au talent, show care va reveni cu sezonul 12 în 2022. Dacă despre plecarea lui Florin Călinescu se ştia din luna iulie, postul TV se desparte şi de Alexandra Dinu (care a fost jurat în sezonul 11).

Noul juriu anunţat în această seară, chiar la Ştirile Pro TV, este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur.

Noutăţile vin în contextul în care astăzi au început filmările pentru noul sezon al show-ului, cel cu numărul 12, care va fi difuzat în primăvara lui 2022.

Integral pe Pagina de MediaComentarii

Fane Spoliatorul După Bobonete, urmează Poponete, Poponețeanu, Poponescu, etc. Toți vor semăna leit cu poponarul din imagine, că e mai bine așa. Numai unul și unul și altul, de n-o să te mai poți băși d-atâtea personalități poponautice. De ce? Păi, sporturile poponautice sunt la mare modă, la mare trend, la mare emergență, la mare complianță, la mare înghesuială, etc. Totul e ca treaba să fie ditamai și înCURajată nevoie mare. ÎnCURajarea e cheia succesului, a succeselor, a succesurilor, a succesorilor, etc.

17 octombrie 2021 0:52

Ba Scalie Alegeti intre Romica Tociu si Palade.

11 octombrie 2021 11:30

Nae Probabil Alexandra Dinu fiind cu bun simt si avand un vocabular elevat nu "corespundea" rolului ! Mihaela Radulescu care se tavalea pe scena in faina era OK ! Nu stiu de ce trebuie aduse persoane care sa creeze "controverse " intr-o emisiune care se bucura de o mare audienta si audienta nu este data de "prestatia" juriului !

10 octombrie 2021 22:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.