Localnicii comunei Suraia, judeţul Vrancea, şi-au strigat nemulţumirea în stradă, miercuri seară, după ce în cursul zilei o echipă de nouă poliţişti şi trei procurori au întrerupt slujba din Biserică pentru a-i ancheta pe oamenii care au votat la referendum.

Un localnic în vârstă de 89 de ani a povestit în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3 cum au încercat cei trei procurori să îl determine să jure cu mâna pe Biblia de pe capota maşinii.

"Mai bine aţi lua Biblia şi aţi citi ce scrie înauntru", le-a replicat cu înţelepciunea vârstei, bătrânul Lisandru din Suraia. "Am avut şi eu ocazia, la vârsta mea, să vad ce îndrăzneală au făcut aceşti domni", a mai spus acesta.

Lisandru Verbiţa povesteşte cum i-a luat la rost pe acei "tineri" întrebându-i de ce nu se preocupă de adevăratele probleme ale ţării şi arătându-le că este un bun cunoscător al legii şi al drepturilor sale.

Întrebat de procurori de ce se uită la Antena 3, bătrânul a avut un răspuns mai mult decât politicos: "Dumneavoastră mă întrebaţi de Antena 3? Asta înseamnă că dumneavoastră faceţi politică. Ruşinos pentru dumneavoastră, calitatea pe care o aveţi, băieţi tineri, învăţaţi, să îmi spuneţi ce să văd şi ce să ascult".


Comentarii

ricardo sanatate lui Mos Ion Roata in fata cu .......!

18 august 2012 14:05

see you @Jovicin Floarea. Esti sigura ca operezi doar pe la Enel? Gandesti halucinant de securistic! Dupa poze, pari tinerica. Eu nu am chiar varsta acestui domn venerabil, despre care se vorbeste aici, dar am stat de mai multe ori face to face cu securisti in carne si oase si am motive sa ma ingrozesc vazand ce scrie un tanar ”din zilele noastre”. Vad ca basesti bine!

16 august 2012 9:23

teoria conspiratiei teologico-politico-danubiano-pontica Toata stima pentru domnul in varsta. Tot dispretul pentru acei "tineri" platiti din banii contribuabililor ca sa intrebe de ce se uita lumea la Antena 3. Probabil ca primesc si prime pentru intrebari din acestea....Sau poate Antena 3 a participat la omorarea lui Kenedy, "tinerii" sunt de la FBI, iar domnul in varsta este lunetistul number 3 :)

16 august 2012 8:34

UN OM cu lacrimi in ochi imi dau seama ca Mos Ion Roata inca se afla printre noi , ca iubirea de tara nu a disparut

16 august 2012 4:30

UN OM bravo , domnule , asta e starea de spirit a romanilor , astea sint momente si oameni care te fac mindru ca esti roman , base poate o dai tu alba neagra cu ccr, si alte institutii dar uite ca poporul te va izola , intelege ca NOI NU TE MAI VREM

16 august 2012 4:28

vali81 pt ''yoko''...nu trebuie si nu este deloc nevoie a i se spune batranului ce sa vada si ce sa asculte...cu siguranta tie iti trebuie sa ti se spuna ce sa vezi si ce sa asculti..nu te mai uita doar la taraf si ddtv...insanatosire grabnica iti doresc

16 august 2012 2:24

yoko Pai cam trebuie la varsta d-voastra, altfel...cam greu.

16 august 2012 0:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.