Rata de infectare cu coronavirus continuă să crească în București, ajungând, luni, la 9,64 cazuri la mia de locuitori.

Incidența în Capitală a ajuns la 9,64. Duminică rata de infectare era în Capitală 8,98 la mie.

Sâmbătă, Comitetul Municipiului București pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în ședință extraordinară, a decis că începând cu data de 03.10.2021, ora 00.00 se aplică noi măsuri restrictive și de protecție în Capitală.

În spațiile publice: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.

Este permisă desfășurarea orelor de educație fizică doar în spații deschise, fără obligativitatea purtării măștii de protecție.

În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura în Municipiul București cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție.


Comentarii

Comitetul Municipiului București pentru Situaţii de Urgenţă: Suptul EURO-poollii în locuri publice (în vazu' lumii) nu este interzis în principiu, daca este efectuat cf. Normelor CE în vigoare la data efectuarii EURO-felatiei, cu accentu' pus pe capu' la Europa (pe "Nucleu' Dur" franco-german, n.n.)!

4 octombrie 2021 23:05

Dr. Beatrice Mahler: Revin cu un (sex-)appel de urgenta - VENITI la NASTA cu GENTI FRIGORIFICE, (dotate cu element bimetalic Peltier si cu cartuse de glycol, n.m.), ca nu mai am unde sa depozitez ORGANELE semenilor Dvs. morti prin axfisiere la ATI (în urma refuzului "spitalului" nostru de a administra pacientilor sai antivirale ieftine si banale,n.m.)!!!

4 octombrie 2021 23:00

Sorin Satan Cîmpeanu Vor muri muti copii. Yes, yes yes!

4 octombrie 2021 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.