"E despre sănătatea voastră, oameni buni!" Un episod memorabil Las Fierbinţi, cât o campanie pro-vaccinare.

Serialul de pe Pro TV a avut aseară (pe 30 septembrie) un episod special, unul despre vaccinare, conspiraţii, îndoieli şi ceva răspunsuri pe înţelesul celor din Las Fierbinţi.

Un serial de comedie cu un moment cât se poate de serios. Cu Adrian Titieni în rolul doctorului care încearcă să spulbere teoriile conspiraţioniste care au ajuns şi în Las Fierbinţi: "Nu-ţi bagă nimeni cip, nu te face illuminati". Şi cu un final cu toată lumea vaccinată. Plus, evident, o ploaie de comentarii la episodul de aseară pe net. Pro şi contra.

Integral pe Pagina de MediaComentarii

Pfizer este foarte tare: Ti-l tragi la noi, mori în parcare!

3 octombrie 2021 20:51

Firicel Elivis, te-as fute-n cur cu pula mea mare de tigan, dar mi-e sila de tine.

3 octombrie 2021 17:47

Pfizer e giugiuc: Înc-o doza si ma duc!

3 octombrie 2021 7:50

Elvis S-au făcut de căcat și firicel și celentano, au intrat și cred că nu degeaba, în tabăra acestor dezbinători de țară.Au împărțit tara in vaccinați și nevaccinați.Oamenii sunt conștienți că acest virus, (scăpat intenționat sau apărut de la lilieci), există și își iau măsurile cuvenite fiecare cum crede , dar modul cum au comunicat și încercat să-și impună restricțiile, când ei nu respectau nimic ia făcut pe oameni să nu mai aibă încredere în ei.Asa că celentano și firicele v-ați făcut de scârba milioanelor de romani care îi scarbesc pe acești guvernanți de toată jena.

2 octombrie 2021 14:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.