Dacian Cioloș spune, la B1 TV, că USR PLUS va vota orice moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului Cîțu, inclusiv una de la PSD – „Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu, care este terminat ca premier”.

„Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu, care este terminat ca premier. El se comportă ca și cum ar avea majoritate în Parlament, pune condiții. Îi reamintesc că nu a câștigat alegerile, care să-i permită să invită partide la guvernare.

(…) Noi vrem să rezolvăm problema asta cât mai repede. Problema putea fi rezolvată dacă PSD și PNL nu făceau acest joc în Parlament, în birourile permanente. S-au asociat pentru a amâna această moțiune. Problema putea fi rezolvată de câteva săptămâni. Totul s-a învârtit în ultimele săptămâni în jurul congresului PNL”, a spus co-președintele USR PLUS.

Integral pe Digi24Comentarii

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 7:34

Hieronimus (2) Cel mai potrivit premier ar fi fost Adrian Năstase, dar cum el a fost și pă la ocnă premier, acum NU se mai poate, iar Dragnea nici el sărmanul, că și el a fost pă la ocnă sau la Bahaus cum îi plăcea lui să-i spună, așa că nici cu ăsta NU se mai poate. Codrin Ștefănescu NU e potrivit ca premier, el a fost bun numai de secundar, terț, terci, iar cu capul lui de prezervativ vulcanizat nu e nici fotogenic, așa că...tot Băsescu e cel mai potrivit, mai ales că deși merita și el măcar vreo 20 de ani de ocnă cu executare, câte un an pentru fiecare miliard de euro cu care Orbetele a înglodat România în alte datorii externe de cele 20 de miliarde de euro cerșite de la FMI în 2009. ca să-i dea vreo 7 miliarde de euro metresei lui Nuți Udrea, ca să-i arunce putoarea aia cu mare generozitate pe telegondole-n Valea Jiului ca să meargă ortacii la șut cu schiurile, sau pă terenuri de golf la sate sau terenuri de fotbal în pantă. Ia uitați-vă voi aici cu luare aminte, și alegeți-vă premierul din toată liota asta de pușcăriabili pomenită dă subsemnatul. Succesuri!

29 septembrie 2021 2:55

Hieronimus (1) Mă fraților, eu zic să-l puneți pă Băsescu premier, că ăla le știe pă toate, el o să rămână și fără casă, așa c-o să stea pă gard, iar gardul nu e al lui, așa că ia proptiți-l voi cumva pă Chior să ajungă premier, iar la parlament o să-i faceți voi ori un gard pe care să stea și să fie al lui, ori o cocină sau un coteț acolo, unde Orbetele va grohăi hăhăind de mama focului de fericire, extaz, amoc, turbare, etc. Dar, să-l puneți și pă Emil Boc sluj lângă Chior, cu țucalul pregătit, că ăsta numai la țucal a fost premier, că la toate ălelalte a fost secundar, terț, terci, etc. Așa că ia dărâmați voi guvernoiul și puneți iar PSD-ul la putoarea puterii, că PSD-ul a făcut numai pustiuri de bine țării, adică deșerturi, pustiuri, pustietate de bine, etc.

29 septembrie 2021 2:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.