Camera Deputaților a respins, marți, în calitate de cameră decizională, proiectul de lege privind parteneriatul civil.

Împotriva proiectului au votat 229 de deputați, 57 au votat pentru și 6 s-au abținut, informează Digi24.

Proiectul stabilea regimul juridic al parteneriatului civil, prin instituirea principiilor, efectelor încheierii acestora și procedurile care ar fi urmat să fie aplicate de organele competente în privința încheierii și încetării parteneriatelor civile.

Doar parlamentarii USR PLUS au votat pentru reglementarea parteneriatului civil, în timp ce liderul deputaților PNL, Gabriel Andronache, a explicat că în interiorul grupului sunt două curente de opinii.

Integral pe GândulComentarii

je Boli grave si mortale ca SIDA, Hepatita C, cancere de ganglioni, COVID 19 si DELTA - sunt raspandite de homosexuali, adevarate bombe virusologice. Nenorocitii de poponari, sa-si practice nenorocita de mizerie, la domiciliu, la spitale, in familie, in padure, pe camp, in sant, dar, sa nu in societate.

29 septembrie 2021 10:40

Marcelrectus Hemoroidus Curus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, poponar activ Mare dreptate are defutatul ăla dă la PSD. Nu uitați! Sexul anal și poponăreala au dus la căderea Imperiului Roman, poponăreala a fost cea mai teribilă armă care a distrus Imperiul Roman, nici Hannibal n-a fost mai presus, chiar dacă i-a bătut de ia snopit pe romani, tot poponăreala a învins învingerea victoriei care le-a făcut găoaza ferfeniță romanilor. Votați PSD! Cu Kuru! Cu Găoaza! Cu bucile! Vot să fie! Că e bune ș-alea!

29 septembrie 2021 4:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.