Ludovic Orban susţine că Florin Cîţu nu va mai putea fi propus premier dacă va fi demis de Parlament. Potrivit declaraţiilor sale, actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor ia în calcul să ocupe din nou funcţia de premier.

În cazul în care va pica Guvernul, preşedintele Camerei Deputaţilor spune că va reflecta la opţiunea de a ocupa din nou funcţia de premier.

„În primul rând candidatul la funcţia de premier este decis de Consiliul Naţional al PNL. Primul lucru pe care trebuie să îl cunoască domnul Cîţu, nu în BPN”, a declarat Ludovic Orban, fiind întrebat ce se va întâmpla dacă pică Guvernul Cîţu şi PNL merge cu aceeaşi variantă de premier, invocând că statutul partidului spune că preşedintele formaţiunii este şi nominalizarea de prim-ministru, aşa cum a mai explicat şeful Camerei Deputaţilor în trecut.

Integral pe AdevărulComentarii

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 10:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.