Biroul de presă al Guvernului a emis un punct de vedere oficial după plecarea premierului Florin Cîțu din fața ziariștilor în care susține că acesta ”a întrerupt declarația de presă considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști”.

”Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, mai arată biroul de presă al Executivului.

Marți, premierul Florin Cîțu a cedat pentru prima oară în fața ziariștilor și a plecat dintr-o conferință de presă după doar trei minute, fiind deranjat de întrebările reporterilor despre opțiunile PNL pentru păstrarea guvernării.

Integral pe G4media.roComentarii

Ăsta e ”rezultatul” când ai premier un PROSTOVAN care nu a luat treapta!!! ”România lucrului bine făcut” s-a dovedit a fi ROMANIA LUCRULUI PROST FĂCUT! Putem afirma, fără greșală, următoarele: 1- avem un președinte și un premier care urăsc națiunea română! 2- avem un președinte și un premier cu probleme PENALE! 3 - avem președinte și premier MINICINOȘI!!!! ..........................

29 septembrie 2021 7:50

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 7:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.