Investițiile în piața criptomonedelor sunt pentru oricine și nu este nevoie de prea multe cunoștințe, pare să fie declarația care stă în spatele unui experiment inedit – un hamster care tranzacționează criptomonede și a reușit să obțină profit.

Un hamster din Germania redefinește credința autorului „A Random Walk Down Wall Street” (n.r. O plimbare întâmplătoare pe Wall Street), Burton Malkiel, potrivit căruia o maimuță legată la ochi care aruncă săgeți la o listă de acțiuni din ziar ar putea fi la fel de bună ca un investitor profesionist.

Hamsterul, a cărui activitate este difuzată în direct, numit domnul Goxx, tranzacționează independent un portofoliu de diverse criptomonede încă din 12 iunie, iar până acum performanța sa a fost impresionantă. Începând de vineri, portofoliul a crescut cu aproape 24%, potrivit feedului de twitter @mrgoxx care documentează performanța zilnică, împreună cu fiecare tranzacție făcută de hamster. Performanța domnului Goxx depășește bitcoinul și indicele S&P 500 în aceeași perioadă de timp, conform business insider.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.