PSD a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, marți, după ce soarta moțiunii USR PLUS și AUR a devenit neclară, în urma deciziei CCR. Mai exact, Curtea Constituțională a admis, în urma sesizării Executivului, că există un conflict constituțional între Guvern și Parlament, dar și în acest caz, potrivit surselor Libertatea, moţiunea USR PLUS-AUR trebuie să își urmeze traseul în Parlament. Astfel, în Legislativ vor fi două moțiuni anti-Cîțu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, 28 septembrie, că social-democrații vor propune ca propria lor moţiune să fie dezbătută joi şi votată luni.

„Astăzi am decis şi depus moţiunea de cenzură a PSD. Singura soluţie legală e moţiunea PSD. Îi invit pe colegii mei din Parlament, de la USR PLUS şi AUR, să vină să voteze această moţiune şi propunem astăzi la Biroul permanent reunit un calendar strâns, respectiv joi citirea moţiunii PSD şi luni votul ca Guvernul Cîţu să plece cât mai repede”, a spus președintele social-democrat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă.
Citeşte întreaga ştire: Guvernul Cîțu, vizat de două moțiuni de cenzură, după ce și PSD a depus una. Ciolacu: „Invit USR PLUS și AUR să o voteze pe aceasta”

Integral pe LibertateaComentarii

Dan Ei, acum sa vă vedem barna și ciolos dacă chiar ați fost serioși când ați zis că nu mai vreți cu câtu. Nu are importanta cine depune moțiunea, important este sa plece acasă câtu, vâlceanu,gorun, Câmpeanu, Popescu, și toți slugoii lui cutulache.

28 septembrie 2021 14:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.