Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că împreună cu premierul Florin Cîțu a decis să reevalueze campania de vacinare. Trebuie să vedem cum o putem repune pe roate, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a pornit de la exemplul Danemarcei care a reușit să vaccineze cea mai mare parte a populației și apoi a eliminat restricțiile. Și la noi putea fi la fel, a comentat șeful statului.

„Dacă ne-am fi vaccinat cu toții, nu ar fi trebuit să mai purtăm mască, puteam să mergem oriunde în liniște, să ne întâlnim, să avem concerte fără restricții”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

EINSTEIN USR/PLUS va fi votat de romani, cu peste 50%, iar Ciolos, este viitorul Presedinte al Romaniei, datorita perseverentei si patriotismului autentic, si chiar sacrificiul (renuntare la ciolanul functiilor) facut de acest partid, pt binele Poporului, sa scapam de drogatul Catu/PNL tradator si incompetent. Bravo, Ciolos, bravo, USR/PLUS.

29 septembrie 2021 9:00

ciclop cine vrea sa ne convinga sa ne vaccinam si s apurtam masca, unul care in prezenta a peste 5000 de oameni, toti cu masca,ii sfideaza in mod ordinar pe toti roamnii de buna credinta si el se numeste k.,w. iohannis , vremelnic presedinte "part time", "primul navetist al tarii, " " primul schior al tarii "si recent si "primul golfer al tarii " cel care se face vinovat se dezastrul poliric, social si economic al tarii si care impreuna cu "guvernul meu- pohta ce-a pohtit " condus de alde citu au adus tara in colaps. SINGURA SANSA : DEMISIA , NU DE ONOARE CI DE RUSINE ,IMPREUNA CU "guvernul meu- pohta ce-a pohtit "

28 septembrie 2021 14:56

Aripa Orban Il destestam pe Jonannis, dar unele acuze sunt nefondate. A cumparat case cu buna credinta. Cel de la care a cumparat o casa avea acte naspa si nu e de vina plavanul pt asta. In rest, da, e o javra ordinara.

28 septembrie 2021 11:54

je Da' mai du-te la drak', plavane, invelit esti intr-un sorici gros - nu-ti pasa de mesajele de ura, dispret, cu insulte pe care le-ai primit de la romani, infractor care tavalesti Constitutia Tarii si Legile elementare de bun-simt...

28 septembrie 2021 9:25

Tovărășe Iohanis te pricepi și la asta, precum ai făcut cu toate problemele României? Tovarașe Iohanis, ”învață-ne” și pe noi cum să facem FALS ÎN ACTE, cum să încasam chirii pe un imobil ce nu ne APARȚINE, cum să FURĂM!!!! .....s.m.d.

28 septembrie 2021 7:30

Elvis Parole, parole,parole vorba cântecului. Asta minte precum respira. Crede că ne mai aburește cu florin al lui.Solutia este demisia și a lui și ălui florin , să plece amândoi unde pe vedea cu ochii. Pai Băsescu a fost parfum pe lângă asta.

28 septembrie 2021 7:27

pensionar Ba prostovane, ai facut praf si tara si campania de vaccinare, sa-ti fie rusine daca stii ce e rusinea. Nu te-o invatat mata despre rusine mutalaule.

28 septembrie 2021 7:10

Mai bine pune-o la rece, tataie! Studiile științifice și dezbaterile pe plan mondial pun tot mai clar în lumină caracterul de genocid medical al declanșăriii pandemiei și al vaxcinării!!! în general, proștii nu se îndoiesc de nimic și ajung să plătească oalele sparte. Atât în justiție, cât mai ales în fața furiei boboarelor, pe măsură ce ies la iveală crimele împotriva umanității. Citește, bibicule, măcar studiile științifice și informațiile despre evoluția halucinantă a situației pandemice din Israel ca urmare a vaxcinărilor masive și abuzive. De ce or fi vrând corifeii globalismului să șteargă tocmai „poporul ales” de pe fața Pământului?!

27 septembrie 2021 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.