Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, rezultatul fiind anuţat oficial de către Teodor Stolojan. ”De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a declarat Cîţu după aflarea rezultatului votului, invitându-şi echipa pe scenă.l

Din cele 4848 de voturi valabile, Florin Cîţu a primit 2878 voturi, 60,2%, iar Ludovic Orban a fost votat de 1898 de delegaţi, 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Duminică, aproximativ 2000 de delegaţi au decis cine va face parte din Biroul Executiv al PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

pensionar Sa v-a bata D-zeu nenorociti de" liberali", ca cei care ati cistigat sunteti gasca de pedistii a lui Basescu : Boc, Flutur( ala care omora gainile) , Bogdan, Falca si fosti pe-se-disti cum zice Mitalaul.

27 septembrie 2021 7:18

Ăla din culise, adică Ulise Mda! Florin Cîțu a câștigat câștigarea și a ajuns Mahăr al PNL. Sărmanul Orban e istorie, e șomer de mâine, iar parteneriatul lui cu Ăl de Sus de la Cotroceni e divorțat. Mare zarvă, nene! Observ că dintre toți fripturiștii ăia din lista aia de funcții pă surse, lipsește Lindicul Emil Boc, dar mai apar niște lepre din fostul PDL, care NU aveau ce să mai caute p-acolo, Flutur, Falcă, dar și Vîlceanu, sau peltica aia schimonosită de Alina Ghorghiu, iar Ăla cu gura mare, Rareș Bogdan a ajuns prim-vice-vice-vice prim adjunct, să vezi nene ce o să mai răcnească ăsta grohâind de fericire și extaz, o să fie minunea minunilor, nene. Acum, că s-a terminat tevatura, PNL-ul ridicat de Orban din căcatul în care l-a lăsat papagalul ăla de Crin Antonescu, o să ajungă iarăși în căcat, cu actualul lider care e Sperman, e învingător, deoarece a fost fătat așa pă lumea asta. Să vedem unde pula calului va duce ăsta PNL-ul. Că cu leprele ălea e drept nu prea multe din fostul PDL, partidoiul n-o să ajungă prea departe. Chestia e că și Orban și acest CÎțu, au fost și sunt niște impotenți care NU au fost în stare să spună națiunii cu subiect și predicăcat cine dintre partidele de guvernare a înglodat România în cele mai mari datorii externe din totalul datoriei naționale, nu de alta, dar să știe și pulimea plebei pe cine să NU mai voteze d-acu înainte. N-ar fi exclus ca însuși Traian Băsescu să fie chemat în noul partidoi PNL unit, care e căcare unit, că sărmanul Chior a rămas PULAR că poPULA lui de partid e mai mult mort decât viu. Așa că deocamdată, PNL-ul cu gloata nouă de coate-goale și fripturiști ariviști n-are perspective prea bune, dar, poate mă-nșel eu. Vom vedea!

27 septembrie 2021 3:20

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Dan, te-aș fute-n cur. Pe bune.

26 septembrie 2021 21:45

Dan Oficial: PNL ul este istorie, o să aibă soarta pntcd ului .Cum au gândit acei zombi de PNL iști cad l-au votat pe acest bâlbâit. Asta a fost pus de mafioții din pnl că să-l poată manevra și ei să-și facă afacerile. Orban le strica ploile. Ei știu că nu vor mai ajunge la putere în veci vecilor și atunci ce si-au zis, " fraților acum este de jefuit, vin bani de afară , hai să punem un pămpălău care sa nu ne strice manevrele"Jonhanis șapte case ia băgat în căcat de tot pe PNL iști.

26 septembrie 2021 14:34

EINSTEIN Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, demis de premierul Cîțu, susține că pe durata mandatului lui au fost mai mulți oameni politici care au încercat să intervină în controalele de mediu făcute. Mai mult, Berceanu a spus la Digi 24 că fostul ministru al Mediului (n.r. Costel Alexe) ar fi făcut aceste intervenții, iar un consilier al acestuia era proprietarul unui depozit ilegal de gunoaie. Berceanu face referire la un depozit de aproape un milion de metri cubi, ilegal în Popești-Leordeni, la granița cu Sectorul 3, care până acum nu a fost semnalat niciodată și care a distrus caseta de evacuare a apelor menajere din București rezultând trei sectoare inundate cu materii fecale. În ceea ce privește munții de gunoi aruncați pe câmpurile din jurul Capitalei, Berceanu a declarat într-un interviu anterior acordat HotNews.ro că există un acord tacit din partea primăriilor, care știu despre această practică, dar nu fac nimic și acuză ”o cârdășie între funcționari ai statului, din diferite instituții, și oameni politici, care sunt implicați direct în afacerile astea și structuri de crimă organizată”.

26 septembrie 2021 9:38

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu popa, te-as fute-n cur, dar esti prea sarac si prea prost...

26 septembrie 2021 8:07

popaaaa Si drogat si puscarias si inselat o banca cu 7000$ si presedinte de pnl, asta da politician demn de urmat... Bravo Vasilica , bravo johanise ,suteti tari amindoi si cu probleme cu justitia...

26 septembrie 2021 7:15

Cîțu fute-n cur România și asta-i ocupă tot timpul... ...

25 septembrie 2021 19:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.