Infectările din valul 4 cresc exponențial în ultimele zile. În acest moment, prognozele cele mai sumbre indică și peste 17.000 de cazuri pe zi la jumătatea lunii octombrie. Așa spune medicul Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Cel mai probabil, SARS-CoV-2 va exista alături de noi pentru o lungă perioadă, iar toată diferența, la COVID-19, este între infectare și îmbolnăvire. Nu este nicio problemă dacă te infectezi și ai imunitate.

Cel mai probabil vor existat și alte valuri ale pandemiei. Acest val, însă, va fi unul destul de puternic, destul de intens.

Sunt prognoze în acest moment care merg până la vârfuri de 17.000 de cazuri pe zi. Este unul dintre scenariile celor de la INSP.

Integral pe Realitatea.netComentarii

pagubitu Asa deci.Ministerul sanatatii ,acesti vajnici luptatori cu covidul prin spitalele goale,mne inspaimanta cu viitoarele lor victorii impotriva pandemiei.Pai asta si e de fapt treaba lor.sa traga colopotele si sa Cobeasca .Altaceva Habar nu au sa faca.

27 septembrie 2021 9:33

van gura de nemernici Daca ai ''certificatu'' cu tine nu faci boala, cacatilor. Mergeti bah la injectare sa rezolvam. Unii pe pamant si altii sub pamant.

27 septembrie 2021 9:17

Ioana Stănescu: Repet: Norvegia a reclasificat Covid-19: "Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună".

26 septembrie 2021 22:16

EINSTEIN Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, demis de premierul Cîțu, susține că pe durata mandatului lui au fost mai mulți oameni politici care au încercat să intervină în controalele de mediu făcute. Mai mult, Berceanu a spus la Digi 24 că fostul ministru al Mediului (n.r. Costel Alexe) ar fi făcut aceste intervenții, iar un consilier al acestuia era proprietarul unui depozit ilegal de gunoaie. Berceanu face referire la un depozit de aproape un milion de metri cubi, ilegal în Popești-Leordeni, la granița cu Sectorul 3, care până acum nu a fost semnalat niciodată și care a distrus caseta de evacuare a apelor menajere din București rezultând trei sectoare inundate cu materii fecale. În ceea ce privește munții de gunoi aruncați pe câmpurile din jurul Capitalei, Berceanu a declarat într-un interviu anterior acordat HotNews.ro că există un acord tacit din partea primăriilor, care știu despre această practică, dar nu fac nimic și acuză ”o cârdășie între funcționari ai statului, din diferite instituții, și oameni politici, care sunt implicați direct în afacerile astea și structuri de crimă organizată”.

26 septembrie 2021 9:39

Ioana Stănescu: În fine, as dori sa va mai informez si ca Norvegia a reclasificat Covid-19: "Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună".

26 septembrie 2021 8:23

Ioana Stanescu: Vedeti ca pacienții cu antecedente de ALERGIE prezintă un risc crescut de reacție anafilactică la vaccinurile mRNA COVID-19. 1. O serie de cazuri de 22 de pacienți a constatat că femeile și pacienții cu antecedente de alergie au fost mai susceptibili de a fi suferit o reacție anafilactică la vaccinul mRNA COVID-19. 2. O reacție mediată de IgG la polietilenglicol (PEG) s-a dovedit a fi cel mai frecvent mecanism de reactivitate în rândul acestui eșantion.

26 septembrie 2021 0:01

Ioana Stănescu însa chiar mai grav decât cu 17.000 de infectări pe zi e sa sugi EURO-poolla (ca mine, pe uscat & la foc automat, n.m.) si sa #REZISTI!

25 septembrie 2021 23:55

ardelean Astea sunt rezultatele guvenului Catu puscariasul si a gastii care il pupa in cur: Bogdan, Boc, Flutur, Johanis si alti pigmei ca ei.

25 septembrie 2021 7:19

sa va fut in gura 17.000 pot fi parfum. Vor fi 45.000 zi. Adica maxim de testari pe care le fac romanii.

24 septembrie 2021 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.