Capitala se apropie de incidența 4 la mie, însă oficial nu este încă în scenariul roșu. Vineri, Bucureștiul a ajuns la 3,77, iar în urma unei ședințe la Prefectura Capitalei s-a luat decizia ca noile măsuri să intre în vigoare din această noapte. Altfel spus, de la ora 00.00 certificatul verde devine obligatoriu pentru mai multe activități.

Subprefectul Capitalei, Antonela Ghiță, a precizat că noile măsuri vor intra în vigoare în noaptea de vineri spre sâmbătă.

În urma hotărârii CMSU, în București, adunările publice precum mitingurile și demonstrațiile pot fi organizate cu un număr maxim de 100 de participanți. Restaurantele și cafenelele trebuie să primească clienți, astfel încât să nu se depășească 50% din capacitatea spațiului și să intre doar persoane care prezintă certificatul verde. În sălile de spectacole, concerte și la proiecțiile de film este obligatorie intrarea cu certificatul Covid, iar capacitatea maximă de 50% nu poate fi depășită. Documentul va fi obligatoriu și pentru copiii cu vârsta de la 12 ani, și nu de la 6 ani, cum era până acum.

Integral pe Digi24Comentarii

bijbok Bai pizda rece de prefect nu stii diferenta intre 3,77 si 4 in pizda ma-tii?

26 septembrie 2021 23:37

Fără acest document la purtător NU veti mai pute sa dovediti ca sunteti EURO-maimutze si ca atare va eliminam de pe Planeta "noastra" (daca nu ne elimiminati voi pe noi, n.m.)!

26 septembrie 2021 21:49

Fără acest document la purtător NU veti mai putea sa sugeti EURO-poolla cf. Normelor CE în vogare la data comiterii felatiei, asadar - #REZISTATI!

26 septembrie 2021 21:47

Fără acest document la purtător (printat sau salvat în mobil) în scurt timp nu mai intrați în localuri, săli de spectacole, la evenimente private, săli de sport sau la restaurantele din mall-uri...și-ntr-o săptămână să se pună la punct cu cititoare de Cod QR adio Cluburi, Restaurante, Cily con Carne, Vinuri Roze, expunerea bicepșilor în Sălile de Sport sau Berici înăuntru în localuri....Puteți să vă-nvârtiți seară de seară în toate Marile Orașe cu mitiguri și pancarde....Cel mai ușor lucru este prezentarea la Secția de Vaccinare și-ntr-o zi cu ”Jhonson & Jhonson” a-ți rezolvat-o (că se face doar o doză).....Îmi pare nespus de rău de voi Negaționiștii și Conspiraționiștii că ve-ți cumpăra și servi toate ”la pachet” și cred că nu veți suporta asta !....

26 septembrie 2021 18:55

Alexandra Andronie: Doresc sa va mai informez ca daca sesizati ca de Dvs. se apropie vreo EURO-maimutza (de teapa mea, n.m.) care pretinde ca documentul va fi obligatoriu și pentru copiii cu vârsta de la (...) 6 ani, cum era până acum (?!) puteti reactiona (spontan, n.m.) prin administrarea a 5-6 doze de schuipat între ochi si / sau picioare in dos, pâna la calmarea situatiei.

26 septembrie 2021 8:32

Alexandra Andronie Eu sug EURO-poola (certificata) verde - tu?

25 septembrie 2021 23:52

futache Sunt intr-o carciuma cu prietenii. Suntem 300 . Acum ce pula mea vrea Arahat? Sa plecam peste 1 minut acasa ca se face ora 12 noaptea?

24 septembrie 2021 23:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.