Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen va efectua luni, 27 septembrie, o vizită oficială la Bucureşti pentru a prezenta evaluarea privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) al României în cadrul NextGenerationEU, a transmis instituţia europeană, informează agenția News.ro. Aceasta va avea întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu.

„În timpul vizitei sale, preşedinta von der Leyen se va întâlni cu preşedintele României, Klaus Iohannis, şi cu premierul Florin Cîţu. Cei trei înalţi oficiali vor vizita Spitalul Universitar Bucureşti, care ar putea beneficia de finanţare prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă. La finalul vizitei, cei trei demnitari vor susţine o conferinţă de presă”, mai arată comunicatul de presă al CE.

Conferinţă de presă comună este programată luni, la 17.45.

Integral pe LibertateaComentarii

Mihai Toma (sex) APPEL:: Va rog sa donati doza voastra de "vaccin" EURO-mumiei din poza pe adresa "redactiei" noastre, ca s-o "imunizam" / "protejam" pe stârpitura, sa nu se întâmple vreo (ne-)norocire cu ea la Bucuresti!!!

26 septembrie 2021 22:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.