Cei care vor dori să practice sporturile de iarnă în sezonul 2021-2022 la Poiana Braşov vor avea, cel mai probabil, nevoie să prezinte dovada vaccinării anti-COVID-19 ori un test negativ.

Declarația a fost făcută joi de viceprimarul Sebastian Rusu. El a declarat și că Primăria Braşov a început deja pregătirile pentru deschiderea sezonului de schi.

„Am început deja să ne pregătim pentru sezonul de schi. Am semnat deja ordinul pentru umplerea lacului – trebuie să-l avem la capacitate maximă pentru ca, atunci când este nevoie, să putem să începem producem zăpada artificială. Totodată, am avut discuţii cu prefectul Cătălin Văsii privind modul cum vom proceda la deschiderea sezonului, să încercăm să anticipăm soluţiile, pentru că am văzut că, în Austria, de exemplu, schiorii vor trebui să aibă vaccinul sau un test RT-PCR negativ”, a afirmat Rusu, citat de Agerpres.

Integral pe România LiberăComentarii

Marcelrectus Hemoroidus Curus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, poponar activ Cum o să transmită virusul pe pârtia de schii? Cu curu, cu bucile, cu căcarea contra crivățului. Așa că-l voi fute-n gură pe fanul meu nebun Paulus, până-l uită definitiv covidul. Nu uitați! Sexul anal și poponăreala au dus la căderea Imperiului Roman, poponăreala a fost cea mai teribilă armă care a distrus Imperiul Roman, nici Hannibal n-a fost mai presus, chiar dacă i-a bătut de ia snopit pe romani, tot poponăreala a învins învingerea victoriei care le-a făcut găoaza ferfeniță romanilor. Votați PSD! Cu kuru!

29 septembrie 2021 3:43

RuSki von Ostereich Anul trecut ati facut altfel decat Austria si ati castigat. Anul acesta e altfel, vreti ca Austria? Nu e spatiu inchis, iar coada are masca si jandarmi. Partia e evazata. A dreacu pielea pe el!

24 septembrie 2021 12:49

KlauSfincter (nesătul) JohANUS, poponar pasiv 'Ra ați ai dreq de sataniști nenorociți! Cum dracu' (dumnezeul vostru), să trasmit/iau virusul pe pârtia de schi???

24 septembrie 2021 10:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.